Teszvesz/vatera-s anyukák? Amit ott eladok, adózni kell utána?
Teszvesz jutalékai, feltöltési díjai olcsóbbak. Ha van valami extrád, amit tuti el fogsz tudni adni jó áron (next keresett darabok, szettek) akkor azt át tudod tenni a vaterára is és mindkét helyen megjelenik.
Én egyébként nem adózom, kevés a vevő, sok a termék (babarészleg 100ezer feletti), sőt sok a fakó, nyúlott, foltos "de amúgy hibátlan" ami miatt az enyémek sem nagyon kelendőek, mert sokan csalódtak a vackokban. :( Nekem speciel nem lenne képem hibás árut árulni....
off
ezek szerint érdemesebb CSAK a teszveszre föltenni a cuccokat?
Mennyi hibás, meg hamisított cuccal megjártam már... :(
Pedig elővigyázatos is vagyok.
pl. volt egy csőrös pohár amit kb. 50 Ft-ért nyertem meg, de messze volt, ezért postán kértem. Hát persze, hogy eresztett, nem igaz, hogy nem vette észre a kérdező... És ez kinek érte meg? Neki az 50 Ft-ért? Nekem,hogy kidobom az ablakon a pénzt (postaköltséget is), majd a pohárral se tudok mit kezdeni?
Ezen akadtam ki a legjobban. Mert akkor már verjen át és járjon jól, de ez az ostobaság teteje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!