Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mióta babátok van nektek nem...

Mióta babátok van nektek nem hagyták el a telószámotokat a barátaitok?

Figyelt kérdés

Igaz nem voltunk a férjemmel nagy bulizósok a baba előtt sem, de azért volt néhány haverunk.

Mielőtt a kicsi született elköltöztünk egy idegen városba ahol senkit nem ismerünk. Igaz a régi otthonunk 30km-re van hétvégén mindig haza is megyünk a szülőkhöz, de a barátok rejtélyes módon eltünedeztek. Ti, hogy vagytok ezzel a dologgal?

2010. jan. 5. 14:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát, nálunk is uez a helyzet! Az én kedves "barátnőm" le se sz*r!!!! Mikor még nem volt babánk volt nekik egy nagyon kemény fél évük, a lehető legnagyobb sz*rban voltak (férje a hűvösre került). Én voltam egyedül az, aki kitartott mellettük a családból (rokonok is vagyunk), mások még csak köszönni sem köszöntek. A munkahelyemet kockáztattam (hitelünk van, mint bárki másnak), a gyerekeire vigyáztam, hurcolásztam ide-oda, szinte mindent megtettem, h jobb legyen nekik (pénzt nem tudtam adni). Kiengedték a férjét, most marha jól megy nekik, belekezdtek egy vállalkozásba, és szó szerint letojja a fejem. Úgy bánik velem mint a többi ügyfelével. Nagyon elfelejtette a múltat.... Amennyire szerettem, most annyira gyűlölöm és nagyot csalódtam benne. Ha látom h hív (akkor mindig szívességet kér csak) nem szívesen veszem fel, mert nem tudok vele úgy beszélni, h ne érezze, h mennyire fáj, de sosem hozta még fel ezt a témát. Szóval ne soha többet semmit.

Bocs, h rátok zúdítottam, de még mindig nem tudok túllépni rajta.

Amúgy szerencsére nekünk is lettek olyan barátaink, akik babásak és ennek nagyon örülök.

2010. jan. 5. 16:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Apaként magamon tapasztalom, hogy beszűkül az érdeklődésem, leginkább a babáról szeretek beszélgetni, ezért azok kereseik a társaságomat, akik szintén gyerekesek. A barátainknak általában egy-két évvel előttünk már megvolt az első baba, de mivel mi is terveztük, nem változott semmi a kapcsolatunkban. Most már mi is tudunk nekik okosakat mondani :))) Ahol még nincs gyerek, ott nem nagyon értik, hogy mi mit tudunk erről a témáról ennyit pofázni, de majd megértik :)))
2010. jan. 5. 16:39
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
Két "barátnőmben"csalódtam igy.Azelött nagyon jóban voltunk,sülve főve együtt.Az egyik még maga mondta,ha valamelyikünknek lesz gyereke,tartsuk a kapcsolatot.Szülés után 1szer eljött,annak már több,mint 9hónapja,néha ir emailt.A másikat nem is láttam azóta,csak azon a napon mikor utójára dolgoztam.1szer irt sms-t.Viszont a közelben megismertem egy kismamát,egyidősek a gyermekeink,tök jol elvoltunk,mégnem csatlakozott hozzánk egy másik anyuka,én meg le lettem épitve.Tehát rájöttem olyan jól elvagyunk igy.Van két kolléganőm akik szintén szültek,szinte egyidőben velem,akikkel munkaközben nem is barátkoztunk annyira,most velük vagyok jóba.A tanulság,nem jó emberekkel barátkoztam.Aki nem kiváncsi ránk,az engem nem is érdekel.
2010. jan. 5. 17:01
 14/14 anonim ***** válasza:
26%
Ezt meg is lehetne fordítani. Ne várd el, hogy mindenki a te gyereked körül forogjon, mert ő neked csodálatos, nem másnak.
2010. jan. 5. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!