Aki nem használ járókát hová teszi a gyerekét 4-5 hónapos korától?
Mindenkinek köszönöm a választ, ment a zöld kéz. :) Pedig abszolút nem vagyok ám egy paramami, de sajnos mi most ideiglenesen anyósékkal lakunk (kijövünk), és valójában annyira pici a szobánk, h a járókában (fedett teraszon van) nagyobb helye van a kislányomnak. Anyósékat meg én rá nem veszem, h ne menjenek be avval a papuccsal a lakásba, amiben itthon vannak (udvar, terasz). Legkésőbb ősszel költözünk.
Amúgy nagy fa járókát vettünk, pont a látás/szeme miatt nem hálósat.
Mi is zokniban jártunk otthon. Kaptunk kölcsön járókát, de nekem mind a két gyerekem hisztériás rohamot kapott benne, így hamar visszakerült a tulajhoz. Az ő gyereke viszont szerette, egy barátnőmnek a lányai is.
Ha nincs lehetőséged, hogy bababiztossá tedd a lakást és más ne menjen be utcai cipővel, akkor nyugodtan vegyetek, attól nem lesz lelki sérült a gyerek, hogy egy kicsit beteszed néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!