Meddig használtatok járókát, akár csak arra a célra is, hogy pár percre biztonságba helyezzétek a gyereket, amíg valamit elintéztek?
Figyelt kérdés
És hogyan viselte a gyereketek a járókát? Nem sírt benne egyfolytában?2009. szept. 3. 14:24
1/4 anonim válasza:
Na én pont ezért nem vettem járókát, mivel sírt egyfolytában. Így a kiságyába tettem bele arra az 5 percre, amíg kimentem a mosdóba. Addig használtam ezt a módszert, amíg rácsos ágyban aludt, 2 éves koráig.
2/4 anonim válasza:
én sem vettem járókát,és nem is veszünk.Ha picit félrevonulok vagy nem tudok rá figyelni akkor beteszem a szobályába,ott van rács az ajtón,és addig ott játszik.aztán megint az egész lakás az övé.8 hónapos.
3/4 anonim válasza:
9 hónapos a babám, használjuk a járókát, de csak amíg kimegyek vécére, vagy a konyhába, vagy teregetni, stb. Muszáj, a saját érdekében, ön-és közveszélyes. Konnektorok, zsinórok, virágok, van itt minden. Természetesen, ha itt vagyok a szobában, ő sem a járókában van. Amúgy szeret benne lenni, mert húzkodja magát felfele a rácsokon, és ez tetszik neki, így nekem sincs lelkiismeret furdalásom. Akiktől vettem a járókát, ők 2 évig használták. Majd meglátjuk, még ott nem tartjuk. De nagyon praktikus és jó dolog szerintem. Az én babám pont egy minipisi alatt lebombázná a nagyszobát. A kiságyába csak akkor rakom, ha alvás van.
4/4 anonim válasza:
Mi 4 hónapos kortól 2 éves korig használtuk a járókát és az volt az ágya is egyben. Előtte a kiságyban a mi szobánkban aludt, de 4 hónaposan átköltöztettük a saját szobájába és úgy gondoltuk, hogy felesleges 2 rácsos ketrec, ezért a kiságyat elvittük anyósoméákhoz. Így ott is volt egy kis birodalma, amikor ott voltunk beletehettük. A járókát nagyon szerette, mivel jó tágas volt és elfért benne. Játszani is szeretett benne, de szinte csak akkor tettem bele, ha dolgom volt. Viszont reggel, amikor felkelt volt hogy egy órát is eljátszott benne és nem sírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!