Ti mikortól hagytátok a gyereket egyedül, felügyelet és járóka nélkül játszani?
Túlparázod!10 hónaposan indult el a lányom.Azóta bejárja az egész lakást.Nem vagyok vele egész nap.Sőt mosok,főzök,teregetek,takarítok,vasalok stb. ő addig arra játszik amerre akar.Ha egész nap vele lennék,másra nem jutna idő!Ha akar,ugyis megtalál.Néha oda jön,ahol épp vagyok,máskor meg máshol játszik.
Hagyj neki életteret,had legyen egyedül.Tanuljon meg önállóan játszani,ne ülj mindig mellette. :)
Igen.Para mami vagy.
És ha beveri a fejét a radiátorba akkor mi van?Oda mész, megpuszilgatod, megszeretgeted és kész.Én ilyenkor elszoktam dádá-zni az adott tárgyat! :D
Az enyémek már borultak ágyról, székből, fejeltek le falat, estek el betonon és még sincs semmi bajuk.
Másként hogy tanulnák meg mi a veszélyes, mit kell kerülni, mi a nem jó...stb.Ha lehet ezt mondani, a nagy esésekből is tanulnak, illetve ebben a korban főleg abból tanulnak..
Te komolyan 2 órára beleteszed a járókába???És hogy bírja??
Bezárod egy 1x1 méteres rácsos ágyba??
Neki nem az már a dolga!Hanem,hogy felfedezze a környezetét.Azt,hogy milyen a külvilág.
És mi van akkor ha néha elesik,leesik,megüti magát?Semmi!Megtanulja,hogy azt nem szabad.
Túlfélted,óvod őt!Hidd el,ez nem tesz jót neki!
Az enyém 16 hónapos és egy örökmozgó!
2-es voltam
na szép :-( akkor asszem valahogy helyre kell tenni magamat fejben...
de az a baj , hogy a kedvenc szórakozása delmászni a kanapè karfájára, aztán megpróbálni fejjel előre lelandolni róla :-/
amúgy ilyen hatszögletű alj nélküli járókája van, kb 4 m2, simán elfér benne a játékaival együtt, meg szeret is benne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!