Ti mikortól hagytátok a gyereket egyedül, felügyelet és járóka nélkül játszani?
16-osnak
A felügyelet nélkül hagyás, itt nem azt jelenti, hogy leteszem a gyereket, azt átmegyek a szomszédba teázni.
Kedves utolsó!
Semmilyen baba/kisgyerek mellől nem ajánlatos akár a szemetet levinni!El is mondom h miért.Mert hiába nem mozog még annyira pl egy 6 hónapos baba, de miközben a szülő elhagyja a lakást, és valami baja lesz (kitöri a lépcsőn a nyakát, betörő leüti/leszúrja,rosszul lesz..stb) a gyerekkel mi lesz a lakásban??Ordít amíg rá nem törik az ajtót??
Nem...boltba se ugrunk el, hiába alszik a gyerek..ugyan ezen okokból, csak még kiegészíteném azzal, hogy ebben az esetben még egy autó is elütheti az embert..
Nem baj!Már megszoktam! :)
A nulla pontos! :D
hm,nekünk nem volt nagynál se meg most se járókánk,földön,szőnyeg azon pléd :-)
amikor már kúszott mászott bababiztossá tettük a helyiségeket,néha ránéztem ha akart kijött utánam és azokat a helyiségeket ami olyan volt becsuktam.most a pici 8 hónapos lesz gurulva közlekedik,nem őrzöm kb 4 hós kora óta lent van,ha megunja beteszem kiságyba vagy pihenősékbe,ritkán etetőszékbe,babakocsiba.van hogy vele vagyok vagy nővére ott van van hogy viszem magammal konyhába. 5 éves és 8 hós anyuka
Gratulálok a primitív gondolkozásodhoz.
A kérdést töröltem a válaszolt kérdéseim közül..egyszerűen felesleges ilyen nagy tudású emberekkel társalogni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!