Aki nem használ járókát hová teszi a gyerekét 4-5 hónapos korától?
Van járókánk, ma tettem bele először (ma 5 hónapos), tetszett neki, nekem nem volt kérdés, h lesz e, csak mikor elkezdtem utána nézni, h milyet vegyünk, megdöbbenve tapasztaltam, h sokan ellenzik.
Mi családi házban lakunk, jövünk-megyünk ki-be, ajtó-ablak nyitva, a járóka is a fedett és a 3 oldalról zárt nagy teraszunkra került.
A nappaliban a szőnyegen, a hálónkban a parkettán, a szobájában habtapin van. Egyedül a konyhakőre nem teszem le. 5 hós.
Semmi baja nincsen, bejárja (most gurulva) a szobákat :) 1-2 naponta porszívózunk.
Nem elleneztem, csak épp utálta. Nem 5 hónaposan, akkor még elvolt vele, kb. 8 hónapos korától nem maradt meg benne, pont mikortól már értelme lett volna.
Morbid vagy nem, bizony a szőnyegen meg a parkettán volt. Nincs nálunk kosz, de nem takarítottam mániákusan. Valahogy túlélte. :)
Nekünk kutyánk is van bérházban, mégis eszembe se jutott járókát venni.
Naponta felmosok és heti 3-4 alkalommal porszívózok.
A lányom meg is őrült volna, ha egy kis ketrecben kellett volna lennie, annyira eleven, mozgékony gyerek, de sajnáltam is volna bezárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!