Csaksanyi kérdése:
18 éves fiu leszek nyáron a "barátnőm" 15 éves lessz és elméletileg gyereket vár tőlem de minden szar embernek elhord nem vagyunk együtt és több mint valószinű hogy nem is leszünk mit tegyek? Vállaljam a következményeket még ígyis?
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 13:55
2/10 A kérdező kommentje:
rendben akkor egyet értünk :D bemásolnám miket mondott stb de csak rosszul esne megint :D
2014. máj. 28. 13:59
3/10 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz mit tenni. A gyerekért felelős vagy, akármilyen is a viszonyod az anyjával.
4/10 ivilicious válasza:
Ne engedd,hogy megtartsa...mondd,hogy nem fogod vállalni. Amúgy mi a bizonyíték,hogy terhes? Lehet csak kamuzik,hogy megtartson.
5/10 anonim válasza:
én is vállalnám, persze miután reménytelen lebeszélni a megtartásról. ha nem is vagytok együtt, és jó viszonyba attól még a gyerekekkel lehet nagyon jó kapcsolatod majd. amúgy van már pozi teszt esetleg voltatok már orvosnál?
6/10 anonim válasza:
Ha a tiéd úgysincs sok egyéb választásod, mert egy apaságival rádbizonyítják és annyi. Mármint, ha az anyagi részére gondolsz. De reménykedj, hogy nem tartja meg. Egy gyerekkel már eleve csökkent értékű áru leszel a nők/lányok szemében. A volt csajod meg még maga is kölyök, nem hiányzik neki egy saját...
7/10 A kérdező kommentje:
Megjött a menstruáció:)
2014. máj. 29. 11:27
8/10 ivilicious válasza:
Na hurrá :) bár hozzáteszem, én úgy mentem 5 hetes terhesen orvoshoz, hogy negatív tesztem volt, és véreztem!:D Össze-vissza véreztem,ezért mentem...aztán kiderült,hogy a baba tevékenykedik :D
9/10 anonim válasza:
utolsó :D ne keserítsd el. gratulálok, de talán ez elég volt ahhoz hogy védekezz rendesen. ha kell két gumit húzz, de még ne akarj gyereket. sok sikert.
10/10 anonim válasza:
Állatok, simán rábeszéltétek volna, hogy öljék meg a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!