Van olyan, hogy valaki túlságosan szereti a gyerekét?
hihi, az előző jól mondja... :) :) :)
bár nem tudom, én ezt a kamaszkorú gyerek dolgot nem tapasztaltam meg. az én kisfiam egy éves, és én is szerelmes vagyok.
szerintem ALAP, hogy az ember úgy szereti a gyerekét, mintha szerelmes lenne belé :)
én meg csókolgatom folyton a babámat, szegény, már úgy utálja, eltol a kis pufi kezével :) :) :)
ez van. ez szerelem :) biztos csökken egy kicsit az idő múlásával :)
3as. kihagytad, hogy nagy kajla, szőrös, izzadt, pattanásos, büdös kamasz lesz :D
csak, hogy ne maradjon ki semmi :D
de tényleg fokozatosan jön majd el a leválás, persze a szeretet megmarad :) bár nem tudom, hogy majd akkor is gyönyörködni tudunk-e, ha a fenti felsorolás bekövetkezik :D
enyém 5 éves, és már nem is hiányzik mikor oviban van. de furcsa így leírni :) mikor elkezdtem dolgozni, folyamatosan rá gondoltam, lestem az órát, hogy mit csinálhat. most meg már csak párszor gondolok rá, na meg persze 4kor vigyorgó fejjel rohanok hozzá, de 2 éve még szenvedtem :)
na meg olyan is van, hogy szombaton mondjuk, egész délelőtt elmolyol a szobájában, egyáltalán nem kívánja a társaságom, pár éve meg még a szememet se vettem le róla :)
fura, de évekkel biztos sokat változik a kötődés :)
Öszintén?..
Én is betegesen szeretem a 3éves fiamat!! Oviba jövöre is mehetne,viszont hiába is rettegek elöre hogy viseljük az elszakadást mindketten,ö az én kis szerelmem!!! :) ,viszont be kell látnom,az ö érdeke hogy gyerektársaságba kerüljön,ne unatkozzon itthon..,amugy a szunyogcsipést is átvenném töle ha tehetném,elképzelni sem merem hogy élem meg lelkileg ha bántják majd netán!!! ..:(
Ami elösegiti a kettönk elválását,épp a közelmultban vettek fel dolgozni,édesanyámmal elég jol elvan a várthoz képest..ö mindig affelé terel ne neveljek belöle anyámasszony katonáját,de attol még ugyanugy féltem ,óvom hisz ha tehetem már miért ne?... Sajnos az ördög nem alszik..:/
Ugyhogy kedves kérdezö én teljesen megértelek,szerintem jo anya vagy,és kit érdekel más véleménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!