Mit tegyek? A férjem nem teszi tisztába a gyereket.
Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 20:23
1/11 anonim válasza:
És mit mond, miért nem? Mert szerintem a "megoldás" is attól függ, mi van a háttérben.
2/11 anonim válasza:
Sztem ezzel semmit sem tudsz, ha erőlteted annál inkább nem akarja majd, nekem 13 hósak és egyszer tette tisztába őket akkor is azért mert nem voltam itthon, türelem...
3/11 anonim válasza:
Az enyem se tesz ha kakis mert rosszul van tole, en nem eroltetem. Nem is oltozteti mert fel, h rosszul mozditja a torekeny babat a nagy mancsaival:-D
4/11 anonim válasza:
Nálunk eleinte azért nem tette tisztába mert félt a férjem hogy az erős kezével összetöri a kicsi gyereket , aztán meg azért nem mert fúúúúj büdös kaki van benne, elhánya magát.
Aztán ha nagyon múszáj ha elvagyok foglalva és nem tudok menni akkor már kicseréli.
8 hós a babánk.
5/11 anonim válasza:
Ez érdekes. Nálunk 4-5 napig volt ez mikor hazahoztuk a kórházból mert nem merte. Addig csak figyelte. 15 hónapos a lányunk de el nem tudnám képzelni h ne tegye tisztába. Pici korától szívesen csinálja.
Nálatok mi az indok amiért nem akarja? Nem meri? Undorodik? Vagy egyszerűen lusta? Mert tényleg nem mindegy mi okból.
6/11 anonim válasza:
Két fiúnk van. A nagy 4 éves őt egy kezemen meg tudom számolni,hányszor tette tisztába. A kicsi 3,5 hós,őt még egyszer sem sikerült. A fürdetés is kb így alkul,annyiban más,hogy a naggyal ő fürdik :)
7/11 anonim válasza:
Az enyém sem szívesen tette,én nem csináltam ebből gondot,nem is bántam,mert a kislányomnak néha teljesen bement a punijába a kaki,nagyon óvatosan,alaposan kellett kitörölni.Ez egy férfinak nem mindig megy,fél hogy nem jól csinálja stb,szerintem ne csinálj belőle problémát ha egyébként foglalkozik a kicsivel.
8/11 anonim válasza:
Az én férjem már a kórházban is tisztába tette a fiunkat. Nem jelent neki gondot. Mennyi idős a babátok? Milyen kapcsolat van a baba és apa között?
9/11 anonim válasza:
az enyem is tisztaba teszi /tette oket ujszulott koruktol fogva baar mikor a kicsi bekakil mondja nekem kaka van de ha elvagyok foglalva akkor tisztaba teszi
10/11 piroska és a farkas válasza:
Szerintem ezzel semmi baj nincsen.Az én férjem sem pelenkàzza a kislànyunkat, de büfizteti, ringatja, énekel neki, fürdővizet készít, öltözteti, stb. Szèpen lassan majd talàn oda is eljut, h pelenkàzzon, de én annak is örülnék, ha csak " vészhelyzetekben".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!