Máshol is úgy van, hogy ha nem adunk pénzt a csecsemős nővéreknek, akkor úgy szoptat az ember és teszi tisztába a gyereket, ahogy a könyvben olvasta?
Szia!
A pécsi klinikán úgy szokás, hogy távozáskor adnak az anyukák ajándékcsomagot, ha úgy gondolják. Én kétszer szültem, egyszer sem adtam, mert nem viselkedtek úgy. Ki kell bírni azt a pár napot!!
az uzsokiban minden anyukának megmutatják hogyan tegye tisztába, öltöztesse a babát, és a köldökét hogyan ápolja - már az első pelenkacsere alkalmával.
szoptatásnál is segítettek, én nem panaszkodhattam
és nem kaptak semmit tőlem
Én ne adtam pénzt senkinek (Győr) de tény, hogy semmit nem mlutatnak meg. Sem a fürdést, köldökápoást, pelenkázást, semmit. Ha a szoptatással gondom volt (2X) segítettek cicire tenni. Ha kérdésem, bajo, féleem volt, elmentem a nővérekhez, és válaszoltak, igyekeztek megnyugtatni.
DE hol van nekik arra kapacitásuk, hogy mindenkinek mindent megmutassanak....(pedig jó lenne)
Én is a debreceni Klinikán szültem és nekem pont az volt a bajom,hogy mindenbe beleszólnak kéretlenül is és csak bántó,sértő megjegyzéseik vannak vagy esetleg néha jól rád ijesztenek valamivel.Nagyon utáltam ott lenni mert ezek a "jólképzett" nővérkék megkeserítették azokat a napokat.Többen voltunk ott akkor akiket minden nap sikerült konkrétan valamivel megríkatniuk pedig az agyontömjénezett szoptatást ez csak még nehezebbé tette merthogy a stressztől és az idegeléstől még senkinek nem sikerült meghozni a tejét!Undorító amit ott művelnek,aki teheti ne ott szüljön!
Ja, egy zárójeles megjegyzés:sajnos tisztán látszott,hogy csak olyanok dolgoztak ott nővérként akik korukból(és/vagy a tudáshiányból)kifolyólag még vagy már nem tudtak kimenni külföldre!Tehát vagy nyugdíj előtt álló megkeseredett emberek vagy fiatal 20 év körüli csitrik akiknek pedig előbb még nagyon sokat kéne tanulni a szakmáról mielőtt a pénzért tartják a markukat!
én Pécsett a megyeiben szültem és sajnos azt kell, hogy mondjam a csecsemős nővérek ott pofára mennek, akivel az egyik kedves az a másikkal bunkó, volt egy nő akit a mai napig egy bunkónak tartok megkeserítette azt a 3 napot amit benn voltunk annyira szemét volt a 3 napot végig bőgtem miatta
azért mert a gyerekem nagy baba és egészséges volt úgy gondolta, hogy nem kell neki kaja 3 napig és hiába könyörögtem, hogy 1 csepp tej sem jön hiába van cicin egész nap (császároztak)
ezek után pénzt adni inkább két frászt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!