Igazán csinos anyukák, ti mikor döntöttetek a szülés mellett? Vagy a külső nem volt gátoló szempont?
Mikor jött el az az idő, hogy már képesek voltatok akár hónapokra lemondani arról, hogy jó testetek legyen?
Mert persze az nem valószínű, hogy jó genetikával+sporttal és helyes étkezés folytatásával valaki "úgy" marad, de ezért hetekig/hónapokig nagyobb lesz az ember. Én nagyon félnék így tükörbe nézni, akár egy napra is. Sosem voltam még "nem sovány".
Tudom, hogy előbb-utóbb elhízik/megöregszik az ember, de egy ducibb embernek ezt könnyebb elfogadnia, mint annak, aki világéletében csinos volt.
Őszintén megmondom, erre még véletlen sem gondoltam, mert mi nagyon szerettünk volna babát! Sosem volt szempont a testem...
SZerintem mindenképp várj még vele, ha ennyire fontos neked. Mint írtam, nekem nem volt az, viszont az első időkben elég depis voltam amiatt (is), ahogy kinéztem. A hasam löttyedt volt, szétnyíltak a hasizmok, a cicim 3 hónappal a szülés után (eddig volt hajlandó szopizni a fiam..) lógott és kisebb lett.... "ott lent" ugye tele voltam varratokkal az elején (majdnem 6 hétig...)
Persze ez a hormonok miatt, meg az egyéb körülmények miatt volt így (folyton síró baba, akire egyedül voltam stb), de el sem tudom képzelni, hogy éltem volna meg, ha olyannyira fontos lett volna nekem, mint neked.
Súlyproblémám nincs, sőt kevesebb vagyok pár kg-mal, mint terhesség előtt. A hasamon mondjuk lehetne alakítani, lassan rajta leszek a dolgokon, ha a fiam végre átalussza az éjszakát, és kicsit többet pihenünk.
Folyton azzal vagy elfoglalva, hogy majd akkor szülsz, ha majd kicsit megcsúnyulsz. Ez tök beteges. :) Teljesen felesleges neked a szájtépés. Mielőbbi csúnyulást kívánok neked! :)
38-as Te meg úgy nézel ki, mint egy anorexiás. Közelében nem vagy a szép testnek, bocsi. A combod meg plöttyedt, zéro izommal rendelkezel, viszont a testzsír százalékod tuti magasabb, mint néhány molett hölgynek. :)
Arról meg, hogy mennyit változik az ember teste. Én 82 kilóval mentem szülni, két alkalommal is. 56 voltam terhesség előtt. A fiam 9 hónapos volt és újra a régi voltam. Akkora hasam volt, hogy mindenki azt hitte minimum 2-es ikrek vannak odabent. Mégsem lett egyetlen csíkom sem, a bőröm nem nyúlt ki.
Most a lányomat aktívan szoptatom (fiamat nem tudtam), így egyelőre stagnálok, de most sem lettem csíkos, és tudom, hogy a szoptatás után úgyis a régi leszek, szóval nem aggódom.
A mellem nem a régi, nem tett jót neki a sok hízás, fogy és most a szoptatás sem fog az előnyére válni. De mondjuk úgy, hogy lánykoromban volt 100%-os, most meg 80 %. Nem rossz így, két gyerek után. :)
Kérdező, ha majd eljutsz oda, hogy bármit elértél és bármilyen szép is vagy, mégis valami (valaki) nagyon hiányzik az életedből, akkor majd nem fog érdekelni, mivé alakul a tested terhesen. Ez az idő mindenkinek máskor jön el, vekem úgy 30 éves korom körül.(Az más kérdés, hogy később szültem, mert nem jött össze egy-két éve alatt).
A #33-asnak üzenem, ha még olvassa a fórumot, hogy nem feltétlenül marad szétfolyva, aki 38 évesen szül. Én is linkelek képet (lehet, szétszednek majd miatta), de ez a kép akkor készült, amikor a lányom 7 hetes volt (én meg 38 éves múltam). Olyan mázlim volt, hogy a szülés után egy héttel már nem látszott, hogy terhes voltam valaha is... is. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!