Igazán csinos anyukák, ti mikor döntöttetek a szülés mellett? Vagy a külső nem volt gátoló szempont?
Mikor jött el az az idő, hogy már képesek voltatok akár hónapokra lemondani arról, hogy jó testetek legyen?
Mert persze az nem valószínű, hogy jó genetikával+sporttal és helyes étkezés folytatásával valaki "úgy" marad, de ezért hetekig/hónapokig nagyobb lesz az ember. Én nagyon félnék így tükörbe nézni, akár egy napra is. Sosem voltam még "nem sovány".
Tudom, hogy előbb-utóbb elhízik/megöregszik az ember, de egy ducibb embernek ezt könnyebb elfogadnia, mint annak, aki világéletében csinos volt.
Erre a mondatodra írnék
"Én csak halogatom évről-évre, de egyszer majd eljön a pont, hogy kicsit csúnyább leszek. és akkor majd fogok szülni, az volt a kérdés, hogy kinek mikor jött el a feladás/nemtörődömség pontja"
Azért mert valaki terhes lesz, anyuka lesz nem egyenlő ezzel a mondattal!!!!
Amúgy lehet halogatod mert így gondolod, aztán egyszer lesz egy autóbaleseted (de ne legyen) vagy valami akármi és maradandó sérülésed lesz, annak is bizony lehetnek csúnya nyomai egy életen át.... és lehet eltörpül az a pár stria ami szülésnél a hasadon lenne.
Fogd fel úgy hogy csinos leszel terhesen is, veszel szép belevaló terhesrucikat vagy akár jó a szokványos is, csak a hasad miatt kelleni fog azért a speciális nadrág, attól még festheted magad és a hajadat is. De előfordulhat hogy beüt valami és amiatt már nem az lesz a fontos hogy nézel ki. Akár egy koraszülött csecsemő aki a 26. héten születik és rohangálsz be hozzá a korházba éjjel nappal, hidd el a gyerek lesz a fontos, nem az hogy éppen melyik szemceruzát használd. Vagy lenőtt a műköröm.
Az ember nem azért vállal babát, mert úgy érzi eljött az az idő amikor már nem szeretne magával, a külsejével foglalkozni, hanem azért vállal babát mert vágyik rá!
Amúgy cseszheted mert majd a párod egyszercsak eléd áll, hogy jó lenne egy kölyök, na akkor pislogsz majd. Bizony a férfiakban is sokszor eljön ez az idő!!!! Aztán majd keres mást akinek nem a ruhája a fontos, hanem megadja neki azt ami kell neki,mert bizony nemcsak cicababákkal szeretnek villogni az oldalukon, hanem a gyerekükre is büszkék!!!!!!!
az utolsó egy őrült:)) de köszönöm!
"nem az hogy éppen melyik szemceruzát használd. Vagy lenőtt a műköröm."
El sem olvastad a kérdésemet, nem erről van szó egyáltalán, nincs amúgy műkörmöm, nem hiszem, hogy 1980 óta az divat. És nem vagyok cicababa sem, csak vékony vagy. Ezt nem akarom elveszíteni hetekre/hónapokra, nem pedig azt, hogy sminkeljek. megnyugtatlak, a hajamat festeni kell mindig, ha terhes vagyok, ha nem, mert őszülök egyetem eleje óta:))
köszönöm utolsó.:) Szerencsére egyik barátnőm sem szült még (hiszen mindannyian több diplomán vagyunk túl, vannak, akik phd-ra mentek, így esélytelen volt még, hogy mondjuk 5 évük összejöjjön, hogy ne legyen durva kiesni), így nem gondolom azt, hogy már nem ideális szülni ilyenkor, vagy később.
Szerintem a 35 éves kor mostanában nagyon gyakori, és remélem, addigra megcsúnyulok kicsit, és örömmel vállalom be a babát:) Épp ez az, amit írsz, hogy magamtól is úgyis megcsúnyulok, csak én nem akarom ezt siettetni.
És tényleg, nincs előttem egy jó példa sem sajnos...ti itt írjátok, hogy szépek maradtatok/vagyis inkább lettetek újra, de ez nagyon kevés ember, és félek.
Na figyelj, ne csúnyulj meg és ne is várd, hogy megcsúnyulj.
Tudtad, hogy a boldogság szépít?
Ismerek olyat, aki a 30-as éveiben kivirul, szebb mint valaha, mert boldog anyuka, majd kicsattan az egészségtől, kiegyensúlyozott, boldog érett nővé vált. A szépség belülről is fakad, nemcsak a kilók függvénye.
A szülést nem halogatni kell, hogy minél később, hanem a megfelelő időben, ami mindenkinek máskor jön el, de egy biztos, 35 körül azért már ketyeg a biológiai óra, ne legyen túl késő. Ezt nem úgy kell felfogni, hogy minél később kell szülnöm, mert utána már nem leszek a régi.
Én már írtam neked, írtam, hogy 48 kg voltam lánykoromban, 161 cm-rel, most 56 kg vagyok, és a környezetem szerint szebb mint valaha, jobban nézek így ki mint csontsoványan, a mellem is nagyobb, igaz a hasam nem olyan feszes, maradt egy-két csík is, de engem ez nem érdekel. Ja és 40 múltam, jól érzem magam a bőrömben, a férjemnek is tetszem, imádom a gyerekeimet és büszke vagyok rájuk, meg ők is a fiatalos és csinos anyukájukra, jó érzés ha végigmegyünk az utcán és néznek rám, hogy ilyen nagyfiaim vannak, 13 és 11 évesek, 28 évesen szültem először, tehát nem kapkodtam el, de azért nem túl későn. Nem futtatni akarom magam, csak jól érzem magam a bőrömben, szeretem a családom, akik szeretnek engem, az apró részleteket meg- 1-2 plussz kg, csíkos has stb. lesz@rom, mert nem ebből áll a boldogság.
Kívánom neked, hogy te is így lásd majd a világot!
Hidd el,nem lehetetlen szülés után is csinosnak,vékonynak maradni.Én vagyok rá az élő példa.
24 évesen szültem.A terhesség alatt 9 kilót híztam,ami a szülés után azonnal lemenet.
166cm és 47 kilóval estem teherbe. 48 kilóval jöttem ki a kórházból.2 évet szoptattam,azalatt fogytam még 3 kilót.
Jelenleg 45 kiló vagyok és így nézek ki.Tökéletes a testem továbbra is.Sehol egy csík,vagy kinyúlt bőr,semmi.
26,5/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!