Egy évesetek mellett hogyan alakul egy átlagos napotok?
Felkelek 6 körül. Amíg a lányunk alszik még, addig elvégzek néhány apróbb házimunkát, pakolás, mosógép elindítás, ruhahajtogatás, reggeli előkészítés, stb. Fél-egy óra múlva felkel, csak tápszert iszik. Utána játszunk kicsit, tízórai után vagy kimegyünk sétálni, triciklizni, vagy elmegyünk mondókázóba, baba-mama klubba. Hazamegyünk, ebéd és utána alszik. Eszik valamennyit a mi ételünkből is, de nem sokat, ezért általában kap egy bébiételt is.
Ha elaludt gyorsan megycsinálom, amit muszáj, pl. felmosok. Utána tanulok, mert levelezőn járok egyetemre. Ha felkelt, akkor uzsonnázik. Ilyenkor tejpépet, vagy Sinlacot szokott enni általában valami gyümölccsel. Utána kimegyünk a levegőre. Hazajövünk, fürdés, tápszer és alvás. 9 körül alszik el. Ilyenkor megcsinálom, ami elmaradt napközben. Főzni általában ilyenkor szoktam másnapra, vagy ha valami gyorsat tervezek, akkor reggel készítem el, amíg még alszik, vagy reggel előkészítem és befejezem közvetlenül ebéd előtt. Ha mindennel kész vagyok, akkor még tanulok este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!