Igazán csinos anyukák, ti mikor döntöttetek a szülés mellett? Vagy a külső nem volt gátoló szempont?
Mikor jött el az az idő, hogy már képesek voltatok akár hónapokra lemondani arról, hogy jó testetek legyen?
Mert persze az nem valószínű, hogy jó genetikával+sporttal és helyes étkezés folytatásával valaki "úgy" marad, de ezért hetekig/hónapokig nagyobb lesz az ember. Én nagyon félnék így tükörbe nézni, akár egy napra is. Sosem voltam még "nem sovány".
Tudom, hogy előbb-utóbb elhízik/megöregszik az ember, de egy ducibb embernek ezt könnyebb elfogadnia, mint annak, aki világéletében csinos volt.
#38-as, orrba-szájba linkelgeted ezt a képet, már vagy harmadszorra futok bele.
Könyörgöm, gyúrj egy kicsit, mert vékony, de plöttyedt vagy. Valami belsőcombizmot, meg általában izmot szedj magadra, mert a csontodon lóg a petyhüdt "hús/bőr".
Hálás vagyok, hogy nincs "tökéletes testem", így marad időm és energiám mással is foglalkozni, és még gyereket is szívesen vállaltam.
38-as, a "tökéletesség" tőled is baromi messze van, egy 5 éves kislányra emlékeztetsz.
Nekem szebb testem lett szules utan mint elotte. Linkelnek kepet szivesen, de a hasamon van egy jellegzetes tetko, ami miatt nem maradnek anonim :) es most a masodik szules utan is ugyanolyan szep alakom maradt, ferjem olyan buszke ram, hogy majd' szetrobban :D Sehol egy csik vagy haj. Ez nagyreszt genetika, anyukamon se latszodott, hogy 2 gyereket szult, varhato volt, hogy rajtam meg annyira se fog.
Az a baj, hogy nem tudhatod mit orokoltel, ezert csak akkor szabad bevallalni a babat, ha tenyleg teljesen mindegy hogy fogsz kinezni. Mert ha azt orokolted, hogy csikos leszel, kenheted magad a vilag osszes kremjevel, akkor is becsikozodsz. Mert a feszesseget sporttal vissza lehet nyerni, de a csikokat nem tudod eltuntetni. Engem nem erdekelt milyen leszek, nem mondom hogy nem orulok a pozitiv valtozasnak, de nem ez volt a fontos.
27/N
Éltem legszebb, legkiegyensúlyozottabb időszaka volt, amikor várandós voltam. Soha még olyan szépnek, csinosnak nem éreztem magam nagy pocakkal, mint előtte. Még ma is hiányzik néha. :)
Bár szerencsés alkat is vagyok, csak egy nagy görögdinnye pocak mutatta, hogy babát várok, hátulról nem is lehetett megállapítani.13 kg-ot híztam,a szülés után kb. 3-4 kg-tól kellett megszabadulnom, bár ruganyosságban nem nyerte vissza alakom azóta sem a régit, de nem érdekel, ezerszer is újra vállalnám a gyereket, szülés után változik a fontossági sorrend, sőt, már várandósság alatt is, hidd el.Egyébként 31 évesen szültem, de soha nem gondoltam ilyenekre, mint amiket írsz.
Bizony szültem! :)
És büszke vagy az alakomra!Soha,senki meg nem mondaná,hogy van egy gyerekem.Fiatalnak is nézek ki,max. 17-nek,közbe meg 26 múltam.
Tudom,hogy sokaknak savanyú a szőlő,mert mások szülés előtt se néznek ki ilyen jól,nemhogy szülés után.
Sok az irigy ember,itt meg pláne a sok elhízott,anyuka,akit persze nem érdekel,hogy van rajta 10-15 kiló,mert a férje így is imádja.Na persze,volt nekem olyan udvarlóm,akiről azt hitte a felesége,hogy úgy szereti,ahogy van,közbe meg engem dicsért,a feleségét meg szapulta,hogy bár lefogyna...
Szóval ennyit erről,hogy annyira magabiztosak a kövér nők,hogy a férjük csak őket szereti.Ha-ha-ha :D
Utolsó, borzasztóan sovány vagy, kicsit sem szép. Sőt!
Írom ezt úgy, hogy 3 gyereket szültem, 39 éves vagyok, 51 kg. Bizony, híznék szívesen, mert női szemmel sem szép a beteges soványság, így a te alakod sem, szerintem a férfiaknak sem vonzó kicsit sem.
én meg pont arra gondoltam hogy én leszek a legcsinibb kismama (csak hát hideg idő volt, nemigen látszott belőlem semmi
most barátnőm terhes, mér gondolkozik a pocakján is extra passzos nyári ruhákon :)
a volt főnökasszonyom, meg mivel valami mintán ruhában volt, ami szintén passzos, olyannak tűnt,mint egy kígyó, ami lenyelt egy tojást :) de csini volt, szexi volt
felénk "nagy szám" külsőre is ha valaki babát vár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!