Kislánynak rövid vagy hosszú haj? Vita anyóssal.
Figyelt kérdés
Kislányom most lesz másfél éves. Tavaly nyáron anyós addig addig rágta a fülem, míg fél éves korában levágtam a kicsi haját. Borzalmasra sikeredett, olyan volt mint egy kisfiú! Most újra itt a nyár, helyes kis copfba lehet fogni a haját, még hagyja is! Ma anyós elém állt, hogy vágjam le megint a gyerek haját, mert hogy meleg van, és nézzem meg, a környékünkön minden babának rövid a haja (ami tényleg így van, múltkor egy kopaszra nyírt két éves kislánnyal találkoztunk, ha nem lett volna rózsaszín szandija, eskü kisfiúnak néztem volna). Anyósnak az az indoka, hogy a pici állandóan vakarja a nyakát, mert izzad és jobb lenne neki rövid hajjal, meg időpocsékolás állandóan copfokat fonni neki. Én viszont nem szeretném levágni és az apja sem osztja anyós véleményét, mellesleg én imádom reggelente rendbetenni a kis hajzatát (12 éves koromig rövid hajam volt és utáltam). Ti mit gondoltok? Engedjek anyósnak és vágjam rövidre a kicsi frizuráját, vagy maradjon a vállig érő haj és a copfos megoldás?2014. máj. 29. 16:07
31/37 anonim válasza:
Biztos igaz ha nekem anyám levágná az engedélyem nélkül a haját a lányomnak neki mennék géppel és kopaszra vágnám!!!! Hogy jönnek egyesek ilyenhez??? NEvetséges!
32/37 anonim válasza:
29-es vagyok. Miért lettem lepontozva????
33/37 A kérdező kommentje:
Kedves 24-es ennél nagyobb bakot nem is lőhettél volna! Anyós a város másik oldalán lakik. :) de még ilyen messziről is beleszól mindenbe, így a kislányom frizurájába. De megnyugtatok mindenkit, pontosan ugyanazt tenném mint mások, ha az engedélyem nélkül akár csak egy centit is levágna a kicsi hajából!
Köszönöm mindenkinek a választ! Én mindenkinek zöld kezet nyomtam, a lepontozók meg szégyelljék magukat!
2014. jún. 2. 08:54
34/37 ivilicious válasza:
neeeeeeeeee vágd le, soha,soha, csak ha ő kéri! Egy kislánynak igenis hosszú haja legyen!
35/37 anonim válasza:
Én nem vágnám le. Kicsi koromban nekem is mindig le volt vágva, úgy néztem ki, mint egy kisfiú. És szarul is éreztem magam miatta. Körülöttem csak szép hosszú hajú kislányok voltak, akiknek mindenféle aranyos frizurát csinált az anyukájuk, én meg mint egy hülyegyerek. Hadd legyen kislány,szerintem ne hagyd.
36/37 anonim válasza:
Nem akarok ilyen lenni, de azért dúrva, hogy manapság miken össze tudnak veszni az emberek. Lehet, hogy lepontoztok, de szerintem örülni kéne, hogy egészséges a gyerek, nincs baja, jól van, nem összeveszni egy olyan hülyeségen, hogy mekkora legyen a haja. Egyébként meg, kinek a gyereke? A tiéd, vagy az anyósodé? Ráadásul, ha a férjed is veled ért egyet, akkor meg főleg! Ti döntsétek el, ne anyósod! Mondd el neki, hogy ti meg akarjátok hagyni hosszúra a haját, kész.
37/37 anonim válasza:
Nekem mindket lanyom rovid haju praktikussagbol, sot nyaron tusire nyiratom oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!