Kislányom most lesz másfél éves. Tavaly nyáron anyós addig addig rágta a fülem, míg fél éves korában levágtam a kicsi haját. Borzalmasra sikeredett, olyan volt mint egy kisfiú! Most újra itt a nyár, helyes kis copfba lehet fogni a haját, még hagyja is! Ma anyós elém állt, hogy vágjam le megint a gyerek haját, mert hogy meleg van, és nézzem meg, a környékünkön minden babának rövid a haja (ami tényleg így van, múltkor egy kopaszra nyírt két éves kislánnyal találkoztunk, ha nem lett volna rózsaszín szandija, eskü kisfiúnak néztem volna). Anyósnak az az indoka, hogy a pici állandóan vakarja a nyakát, mert izzad és jobb lenne neki rövid hajjal, meg időpocsékolás állandóan copfokat fonni neki. Én viszont nem szeretném levágni és az apja sem osztja anyós véleményét, mellesleg én imádom reggelente rendbetenni a kis hajzatát (12 éves koromig rövid hajam volt és utáltam). Ti mit gondoltok? Engedjek anyósnak és vágjam rövidre a kicsi frizuráját, vagy maradjon a vállig érő haj és a copfos megoldás?
Nem vágatnám le! Én nem értem azokat akik bilifejet vágatnak a kislányuknak. Egy kislány hosszú hajjal igazán helyes. Megmondanám, hogy a saját gyerekeivel azt csinált, amit akart, de a miénknél egyszer már elmondtuk, hogy nem lesz levágva úgyhogy jó lenne, ha felfogná. Ha meg levágatná a hátad mögött (nálunk a keresztanya megcsinálta!!!), azt biztos élete végéig emlegetné.
2014. máj. 29. 18:56
22/37 anonim válasza:
Nekem 16 honapos a lanyom es egy evesen le lett vagva a haja de nagyon nme tetszett, most megint megnott a haja anyum azzal nyaggadt h vagjuk le neki. Olyan szep hajacskaja van es en sem aakrom levagni, a fufrujabol vagatok majd de ennyi. :-)
Mindenki dontse el sajat maga h a gyereke h nezzen ki. Ne hagyd magad!
2014. máj. 29. 19:55
23/37 anonim válasza:
Anyós foglalkozzon a saját kiskorú gyerekével ha van neki, meg mindenki más is.
A te dolgod.
2014. máj. 29. 19:56
24/37 anonim válasza:
Sztem a kérdező még olyna, mint egy gyerek: anyós (a felnőtt) mondja meg neki a tutit, h lehet-e hosszú haja a kislánynak vagy nem. Biztos, h együtt élnek anyóssal. Kérdező, amíg nem önállósodsz, az lesz, amit a felnőtt akar!
2014. máj. 29. 20:12
25/37 anonim válasza:
Én nem vágnám le! Nekem sokáig rövid volt a hajam és sose szerettem! De ahogy olvasom sokan így voltak vele! Sztem anyósnak ebbe nincs beleszólása! Ha nem érti meg az az ő baja! Olyan aranyosak a kis lófarokkal! Nekem 4 hónapos a kislányom és már várom h gumizhassam neki!
2014. máj. 29. 20:18
26/37 anonim válasza:
Én soha nem értettem hogy kislánynak miért vágják le a haját... Én biztos nem vágatnám le. Kisfiam másfél éves, mindenki azzal piszkál hogy nyírjuk le 3milisre a haját, én ezt sem engedem, hiába fiú. Minden kisfiúnak kopaszra nyírják a fejét nyáron, egy-két gyerkőc olyan csúf tőle... Megnyirattam rövidebbre átlagos fazonban de soha nem tolnám le neki géppel.
Kislánynak meg pláne ne vágassák már le, te se hagyd!!!
2014. máj. 29. 20:26
27/37 anonim válasza:
A te gyereked, nem anyósodé, kezdjük itt a dolgot!!!!!
Copf és kész. Nem kell fiút csinálni belőle, főleg nem anyósod kedvéért.
Ha te nem szeretnéd, ne tedd!
Én nem engednék neki.
Aztán majd mindent úgy akar ahogy ő gondolja.
2014. máj. 29. 22:06
28/37 anonim válasza:
Lányom hosszú hajjal született,nem kopott neki.Most lassan 20 hós és hátközépig érő loknis haja van.Ha kevés haja lett volna,lenyírom,de így hogy sok és hosszú,nem.Volt vágva neki kisebbként a meleg miatt meg bárányhimlő miatt is,de 1éves korától nem vágtam.
2014. máj. 30. 07:25
29/37 anonim válasza:
Első sorban neked kell eldönteni, te gyereked. Én lányom is másfél éves, én levágtam a haját, de csak mert össze-vissza nőtt neki. Anyutól kaptam is mert szerinte bilifrizurája lett, holott csak vágtam neki frufrut.
Viszont ha nagyon melege lenne, folyamatosan izzadna, akkor levágnám neki nyárra, főleg mivel kiskalapban van a napon. De ez is opcionális:)
Na, összegezve, szard le anyóst, te tudod mi a jó a lányodnak. Kis idő múlva majd a kislányod mondja hogy milyen frizurát szeretne:D:D:D
2014. máj. 30. 11:08
30/37 anonim válasza:
14 évesen harcoltam ki,h megnöveszthessem a hajam...gondolhatod,alig vártam,hogy megnőjjön...nekem 3 lányom van,nekik sem akartam csak azért vagdosni,h rövid legyen,de mivel anyukámnak ez a mániája,megtette helyettem a 2 nagyobbnál...a kicsinél már nyomatékosan közöltem,h meg ne merje tenni,most 2 éves
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!