Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket? (Kérdésed túl...

Melyiket? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. júl. 1. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első jobban tetszik (már a kialakítása miatt is)
2012. júl. 1. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen a Hauck a jobb.Bár ez attól is függ mennyit akarjátok használni az utazóágyat.Ha gyakori használatra veszitek,akkor érdemesebb egy jobb minőségűt venni (Hauck),mert az jobban bírja a strapát.Értem ez alatt,hogy nem kopnak ki/el az összecsukásnál a csatlakozó részek,nem fog vetemedni az alja,stb.
2012. júl. 1. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
A Hauck valahogy nekem stabilabbnak tűnik, de ha csak 1-2 alkalommal fogjátok használni akkor szerintem tökéletes a másik is...
2012. júl. 1. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Hauck! Nekem is és az egyik ismerősömnek is ilyen van! Nagyon szeretjük és jól is néz ki! Nekem a rózsaszín kicsit sok!
2012. júl. 1. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk Hauck van, én elégedett vagyok vele. A másik márkáról még sosem hallottam.
2012. júl. 2. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!