Kislánynak rövid vagy hosszú haj? Vita anyóssal.
Jajj..ezzel a hajas mizériával engem is nyaggatnak a rokonok...
Na én most belementem..hozzáteszem, nekem 3,5 éves a kislányom, és mind a hajmosásnál, mind a fésülködésnél úgy ordít, mint ha megakarnánk ölni..
Most le lett vágva a haja..praktikusnak praktikus, de most a héten jöttek hozzánk szerelők ablakot csinálni, és kérdezte az öreg, hogy: 2 fiú? (ugyanis van egy 1,5 éves fiam is)..mondom nem, a nagy az kislány.. :/
Nekem most az egyetlen pozitív ebben tényleg az, hogy a fésülködésnél nincs balhé.Mikor még akkora volt a lányom, mint most a tiéd, akkor ő sem sírt a haja miatt..olyan 2 évesen kezdte el..na én 1,5 évig bírtam a napi harcot! :)
De ha most a kislányodat nem zavarja, és tényleg nem fülled be a kis fejbőre, akkor ne vágasd le..most azért mert körülöttetek minden gyereknek rövid a haja, az nem jelenti azt, hogy a ti gyereketeknek is le kell vágni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!