Hosszú ujjú bodyra rövid ujjú póló szerintetek hülyén néz ki?
Nem, én tavaly egész télen így öltöztettem a bölcsibe a fiamat. Vagy pedig r.u. body és hosszú ujjú póló.
Már szobatiszta, kistrikó és h.u. póló van rajta, folyton kilóg a dereka, fel is fázott azonnal :(
Színtől-mintától és anyagtól függően lehet nagyon jó és nagyon csúnya is.
Ha passzolnak a felsők, akkor miért ne?!
Én viszonylag ritkán szoktam így öltöztetni a lányomat, de csak azért mert jellemzően a pólói hosszú ujjúak, így inkább egy ujjatlan bodyt adok alá. :)
De volt egy nagyon édes rövid ujjúja is, és persze télen volt rá jó, akkor bizony én is alá adtam egy egyszínű hosszú ujjút és kész. Látszódjon csak az a szép minta. :)))
Megnyugodtam. :)
Sima fehér bodyjai vannak, ami olyan semmilyen, de ha ráadok egy színes, aranyos pólót, akkor már tök jól néz ki szerintem. Vannak hosszúujjú felsői is, amik úgy vannak összevarrva, mintha póló lenne felül, de egyben van, ezért gondoltam, hogy kipróbálom, és nekem tetszik.
Csak a bölcsiben nem láttam még egyik gyereken sem.
Dehogyis- legjobb!! Én is így ötltöztetem a gyerekeket!!! Most is így van mind a kettő- akivel még otthon vagyok, de az ovis is hosszú ujjú+póloban jár. :))
Legjobb!! abszolút divatos is!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!