Ha nem tudnak kórházi ruhát adni szüléskor, mit érdemes viselni? Rövid hálóing? Póló? Melltartó? Mit kényelmes akkor viselni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 14:48
1/9 anonim válasza:
elől gombolós hálóing melltartó nélkül szerintem, de mivel az elég drága és szüléskor csupa maszat lesz amit úgye sajnálna az ember ezért egy hósszított poló is nagoyn jó
2/9 anonim válasza:
Én hosszú polóban voltam, mert mondtam, hogy ki van zárva, hogy a kórházi nyitottat felvegyem.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. máj. 11. 15:08
4/9 anonim válasza:
olyat vegyél fel, amit le/fel tudsz húzni szoptatáshoz
a picikémet egyből mellre tették és megszoptathattam, amíg a szülés után ottmaradtunk a szülőszobán az egy órás megfigyelésen
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
2009. máj. 11. 16:07
6/9 anonim válasza:
Én elöl gombos térdig érő hálóingben voltam, amit szüléskor a mellemig felhúztak. Mindkét gyerekemet ugyanabban szültem és most a 3-t is abban fogom. Ez már amolyan "babona" :)
A vér tökéletesen kijön, ha jó minőségű, pamut hálóinget/pólót viszel.
7/9 anonim válasza:
Én hálóingben szültem. Melltartó felesleges, mert ha szülés után a picit megszoptatod, csak zavarna.
8/9 anonim válasza:
Szerintem olyat vegyél fel, amiből ha nem is jön ki a folt, akkor nyugodtan kidobhatod!Drága hálóinget kár lenne!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az újabb válaszokat!
2009. máj. 12. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!