Tudom, nem ez a legfontosabb, és valószínűleg akkor, abban a helyzetben már nem is fognak az ilyen apróságok érdekelni, de most, hogy agyalok a dolgokon, eszembe jutott ez is.
Azt több helyen olvastam, hogy bugyira nincs szükség közben a sok vizsgálat miatt.
Rajtam nem volt. Igaz, én hálóinghez sosem veszek, meg vajúdás alatt többször is zuhanyoztam, így eszembe se jutott, hogy visszavegyem :)
2010. júl. 6. 19:53
2/13 anonim válasza:
Rajtam sem volt. Kórházi hálóinget adtak, be se volt kötve rajtam, de nem is foglalkoztam vele:)
2010. júl. 6. 19:59
3/13 anonim válasza:
nem volt rajtam sem melltartó,semmi szükség szerintem ott rá,de ha neked ez megnyugvást jelent,hát rajta..az a lényeg hogy te jól érezd magad..de az tuti,hogy akkor tökmindegy ..
2010. júl. 6. 20:15
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Várok még választ.
Nem azért kérdeztem, mert szeretném ha rajtam lenne...különösebben nekem nem jelent problémát, inkább kíváncsiságból. Valahogy nekem is az volt az érzésem, hogy nincs ott arra szükség.
Miután meglett a babátok akkor meg gondolom szoptatós melltartó volt+melltartó betét.
2010. júl. 6. 20:20
5/13 anonim válasza:
Győrben szültem, velem levetették mikor felvettek a szülészetre és átöltöztem, mivel itt szülés után cicire rakják a babát.
2010. júl. 6. 20:44
6/13 anonim válasza:
Sem a vajúdás, szülés alatt nem volt rajtam, sem a kórházban töltött napok alatt. Én nem tudnék abban feküdni, aludni. Ha kimentem a kórteremből,vagy látogatók jöttek, akkor köntöst vettem fel. Nekem így volt kényelmes.
2010. júl. 6. 20:44
7/13 anonim válasza:
Sportmelltartó volt rajtam a hálóing alatt, nekem így volt kényelmesebb. Nem szóltak érte.
2010. júl. 6. 21:01
8/13 anonim válasza:
Rajtam sem volt semmi, csak a kórházi hálóing. Az első néhány napban annyit vizsgáltak, nézegettek, hogy kb. 2-3 napig bugyit sem vettem. Vittem be szoptatós melltartót, de nem éreztem benne jól magam, így végül az 1 hét alatt nem is viseltem melltartót. Egyébként olyan vagyok, hogy itthon sem tűröm el magamon a melltartót alapból sem, ahogy hazajövök, az az első, hogy leveszem. :) Bár szülés után itthon a szoptatós melltartót még éjszaka is hordtam, mert féltem, hogy megereszkedik a mellem, meg annyi tejem volt, hogy valami kellett, hogy odafogja a melltartóbetétet, mert reggelre csurom tej volt a ruhám. :)
2010. júl. 6. 21:17
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. A sportmelltartót én is szeretem. Olyan izgatott vagyok már...pedig azért még van egy kis időm. :-)
2010. júl. 6. 21:24
10/13 anonim válasza:
Rajtam volt melltartó.
Én nagyon szégyenlős vagyok a melleimre, itthon is mindíg van rajtam melltartó kiv. alváskor nincs.Ez a vajúdás szülés közben sem volt másképp, tök nyugodt voltam és simán járt az agyam a piti dolgokon, könnyű szülésem volt.
Szülés után is hordtam melltrtót éjjel,nappal hol sport.. hol simát.Kellett a melltartóbetét odatartásához,viszont voltak napok mikor nem tudtam elviselni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!