Kényelmes volt a szülőágy amint szültetek? Itt most a sima szülésekre gondolok.
Lehet, hogy nem az ágyat figyeled, de ha nagyon kényelmetlen akkor észreveszed, és szülés közben nagyon nem mindegy, hogy mennyire tereli el a figyelmedet és mennyire zavar be az ellazulásba.
Szent Imrében kényelmes.
Én kétszer szültem, szülőágyon, dönthető háttámla, de mindkétszer olyan béna pozícióban volt, hogy abszolút nem volt kényelmes, nem volt fogás rajta, hogy kapaszkodni tujak, végig úgy érzetem leesek! :-)
Bár szerencsére rövid ideig tarottak a szülések, de akkor is nagyon kényelmetlen volt. Bár két fájás között nem jutott eszembe, hogy szóljak, hogy állítsanak rajta, de utána rájöttem mi bajom volt végig! :-)
Igazából a Szent Imrében én nem szültem csak felfeküdtem az ágyra kipróbálni (gyakorlaton voltam).
Valószínűleg akkor a kényelmetlenségben itt a fájások is bezavarhatnak :)
Nekem baromi kényelmes volt :)
Jajj de még mennyire!
Én külföldön egy sima városi kórházban szültem.
Míg nem indultak be a fájások, de már szivárgott a magzatvíz ott tartottak a szülőszobában-egy szülőágyon.
Dönthető háttámla, állítható lábmagasság, ágykeménység gombnyomásra változtatható volt... óh és hófehér, vasalt, tiszta ágynemű. Igen, kényelmes volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!