Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kényelmes volt a szülőágy...

Kényelmes volt a szülőágy amint szültetek? Itt most a sima szülésekre gondolok.

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 17:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Kényelmes? Nem , kemény , vékony asztalszerű volt.
2010. dec. 10. 17:26
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem emlékszem :) Ez kiesett. Ugye ott vannak a fájások, tolni kell, közben picit pihegsz, megint tolsz....szerintem Te sem az ágyat fogod figyelni :)
2010. dec. 10. 17:27
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem az ágyat figyeled, de ha nagyon kényelmetlen akkor észreveszed, és szülés közben nagyon nem mindegy, hogy mennyire tereli el a figyelmedet és mennyire zavar be az ellazulásba.

Szent Imrében kényelmes.

2010. dec. 10. 17:35
 4/17 A kérdező kommentje:

Én kétszer szültem, szülőágyon, dönthető háttámla, de mindkétszer olyan béna pozícióban volt, hogy abszolút nem volt kényelmes, nem volt fogás rajta, hogy kapaszkodni tujak, végig úgy érzetem leesek! :-)

Bár szerencsére rövid ideig tarottak a szülések, de akkor is nagyon kényelmetlen volt. Bár két fájás között nem jutott eszembe, hogy szóljak, hogy állítsanak rajta, de utána rájöttem mi bajom volt végig! :-)

2010. dec. 10. 17:37
 5/17 A kérdező kommentje:
Pedig a SZent Imrében voltam kétszer is! :-) SZülés után persze megtaláltam a kényelmes pozíciót! :-D
2010. dec. 10. 17:38
 6/17 anonim ***** válasza:

Igazából a Szent Imrében én nem szültem csak felfeküdtem az ágyra kipróbálni (gyakorlaton voltam).

Valószínűleg akkor a kényelmetlenségben itt a fájások is bezavarhatnak :)

Nekem baromi kényelmes volt :)

2010. dec. 10. 17:42
 7/17 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal.Szülés közben nem az ágy kényelmes, hanem a pozíció amit választasz. Én fekve vajúdtam, és utána tovább fájt a farkcsontom, mint maga a gátseb,aranyér vagy a varrás. Hónapokig nyögtem miatta, és ültem a Polski gumibelsőn.A következőnél állni fogok, és elfogadom a labdát, ill. csimpaszkodni fogok a bordásfalba.A gravitáció nem elhanyagolható tény és segítség amikor tolni kell. A szülés maga, csak pár pillanat a vajúdáshoz viszonyítva. Sőt, az nem is fáj.
2010. dec. 10. 17:45
 8/17 octillery ***** válasza:

Jajj de még mennyire!

Én külföldön egy sima városi kórházban szültem.

Míg nem indultak be a fájások, de már szivárgott a magzatvíz ott tartottak a szülőszobában-egy szülőágyon.

Dönthető háttámla, állítható lábmagasság, ágykeménység gombnyomásra változtatható volt... óh és hófehér, vasalt, tiszta ágynemű. Igen, kényelmes volt :)

2010. dec. 10. 22:45
 9/17 anonim ***** válasza:
én vadonat új szülőágyon szültem, de egyáltalán nem tudom , hogy kényelmes e volt. Fájásokra öszpontosítottam.
2010. dec. 10. 22:50
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát, én emlékszem rá. Alig tudtam felmászni rá, majd onnan lemászni. Sehol egy kapaszkodó; kényelmetlen, kemény volt. Bár, mikor nagyon erősek voltak a fájások, már mindegy volt.:)
2010. dec. 10. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!