Teljesen kibukott, mert nem kislánya lesz. Mit tehetnék?
Barátnőm 37-8 hetes kismama. 4 hete tudta meg, hogy fia lesz.
Egész terhessége alatt kislányra készült, hiába mondtuk a párjával, hogy ez nem biztos.
Egy értelmiségi lányról beszélünk. Hihetetlen. Zokog, üvölt. Már ott tart, hogy örökbeadja a kisfiút. Próbálom meggyőzni arról, hogy a szülőágyon minden meg fog változni, de egyre jobban elássa magát.
A férjével szörnyű lett a kapcsolatuk, hiszen a barátnőm elviselhetetlen lett.
Orvosnak már mondta az édesanyja, de Ő is csak annyit mondott, meglátjuk mikor megszületik.
Sehova nem jár ki, semmit nem csinál, nem készül a kisbaba érkezésére, mert Ő a"lányát" várja.
A férje az édesanyja és én összefogtunk, majd elkezdtük a babaszobát megcsinálni. Mikor meglátta, őrjöngeni kezdett. :-(
Már úgy vagyok vele, hogy hagyom. Oldják meg. Rengeteg áldozatot hoztam érte/értük. Most értem haza a caládtól, mert a barátnőm megint hisztizett.
Szemétség lenne ha többé nem keresném a társaságukat? Vagy várjak míg megszületik a baba?
Szia
Nyomon követtem a történeted és nagyon aggódtam az anyukáért.
Azóta már eltelt pár hónap, mi a helyzet velük most?
Kérlek írj valamit, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!