A férjem ma teljesen kibukott, hogy miért úgy szültem a 2. és 3. gyerekünket is, hogy nem jár GYED csak GYES, mert most minden teher ráhárul anyagilag, igaza van?
Figyelt kérdés
Most két hete szültem ,nyugalom kellene ,hogy legyen terem.2013. júl. 31. 20:55
1/26 anonim válasza:
Igen igaza van. Nem lehet ekkora terhet rájuk rakni. Persze van ahol akkora a fizu, hogy igen. De amúgy is pánikban vannak, de így hogy gyed sincs, ne csodálkozz.
2/26 anonim válasza:
Miért? Ő nem volt ott mikor a gyerekek készültek? Gondolom akkor is tudta mi a helyzet. Meg lehet érteni őt is, de nem rád kellene haragudnia. Gondolom közös döntés volt.
3/26 anonim válasza:
Egyrészről igen, igaza van, de ő hol volt, mikor a gyermekeket vállaltátok??? Nem közös döntés volt? Nem került szóba, hogy anyagilag hogy lesz? Szóval ez így fura nekem, mintha nélküle szültél volna, ő nem is kellett volna hozzá. :S
4/26 intrepid válasza:
Ezeket a komoly dolgokat nem kellene megbeszélni egymással mielőtt döntessz? Vagy szerinted rá csak annyi tartozik, hogy fizesse a költségeket? Hol marad már a férfi fogamzásgátló tabletta?
5/26 anonim válasza:
Csak azt nem értem ezen miért most bukott ki??
Tudtátok,hogy így lesz,nem?Akkor miért így vállaltátok a gyereket.Érhető,hogy a férjed aggódik,hogy neki kell eltartania az egész családot...
Igaza is van!
6/26 anonim válasza:
Én együttérzek a Kérdezővel. Én is megkapom a páromtól, miért nem tudok spórolni, pedig én még gyedet is kapok. De albiban lakunk, párom 110 ezert keres, nekem a gyed 72 ezer körül volt. De nem tudok spórolni 2 kisgyerek mellett.
Ez van, azon gondolkodom, hogy elhagyom, mert már nem bírom, szinte megalázva érzem magam, pedig ő is akarta a gyerekeket.
Amúgy a párodnak nincs igaza.
7/26 anonim válasza:
Igaza van. A gyerekvállalás elött kelletgt volna gondolkodni. Ha véletlenül estél teherbe, nem kellett volna megszülni, ha ilyen kevés a jövedelmetek! Hogyan akarod majd felnevelni, ha te nem találsz munkát?
8/26 anonim válasza:
Nincs igaza, mert nem most kell ezért a feleségét hibáztatnia, egyáltalán miért a felesége a hibás. Gyerekhez 2 ember kell, mikor a terhesség kiderült, akkor meg kellett volna mondania, hogy nem szeretné a gyereket, mert anyagilag nem tehetitek meg.
9/26 anonim válasza:
A kedves férjed kb. 40 hétig hol volt? Már csak azért kérdezem, mert gondolom, hozzátok nem a gólya dobja be a gyereket az ablakon, hanem ahogy szokás, te is kihordtad. Azaz volt nagyjából 40 hete gyerekenként felkészülni, illetve 12 hetetek dönteni arról, hogy anyagilag belefér-e plusz egy csemete. Ez így utólag olyan, mint hintalónak a zab. Lehet rajta vitázni, attól független, hogy igaza van, vagy sem (én nem látok a pénztárcátokba), a gyerekek ott lesznek és max. velük babráltok ki, hogy egy ilyen légkörben kell élniük, ahol a szülők marják egymást, ráadásul egy alapkérdésben.
10/26 A kérdező kommentje:
Azért ijedt meg,mert ma tudta meg ,hogy gyomordaganata van ,még nem tudni rosszindulatú e .
2013. júl. 31. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!