A férjem ma teljesen kibukott, hogy miért úgy szültem a 2. és 3. gyerekünket is, hogy nem jár GYED csak GYES, mert most minden teher ráhárul anyagilag, igaza van?
Nem csoda, hogy ideges. Ne vedd a lelkedre. Már a gyerektervezéskor is tudni kell ezt és ha ő nem ellenkezett, akkor nincs igaza. Most beteg lett, ez sajnos bárkinél benne van a pakliban, persze hogy ideges. Sokba kerül az egészség. De hidd el nagyon sokan így vannak, ha a kereső beteg lesz eluralkodik a káosz. Nincs tartalék, pengeélen táncolunk.
Kívánom, hogy ne legyen nagy gond és mielőbbi felgyógyulást! Elég ideget emészt fel a betegség, nem kell még az anyagiakon veszekedni.
jókor esik le neki
érthető hogy feszült, nyilván rászakadtak az élet egyéb terhei is mint a halál, és hogy ti egyedül maradhattok
nem könnyű élethelyzet remélem nem lesz semmi komoly baja
Tipikus férfi hozzáállás. Már megint csak a nő a hibás a gyerek születése miatt.
Én ehhez nem szeretnék többet hozzászólni, mert szépet nem tudnék mondani.
Remélem, kamu.
A férjednek gyomordaganata van, és neked az a legnagyobb problémád, hogy kibukott az anyagiak miatt?
"Most két hete szültem ,nyugalom kellene" Komolyan gondolod ezt? A férjedre kezelések, esetleg műtétek várnak, ki tudja meddig él, és neked a te nyugalmad a legfontosabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!