Teljesen kibukott, mert nem kislánya lesz. Mit tehetnék?
Barátnőm 37-8 hetes kismama. 4 hete tudta meg, hogy fia lesz.
Egész terhessége alatt kislányra készült, hiába mondtuk a párjával, hogy ez nem biztos.
Egy értelmiségi lányról beszélünk. Hihetetlen. Zokog, üvölt. Már ott tart, hogy örökbeadja a kisfiút. Próbálom meggyőzni arról, hogy a szülőágyon minden meg fog változni, de egyre jobban elássa magát.
A férjével szörnyű lett a kapcsolatuk, hiszen a barátnőm elviselhetetlen lett.
Orvosnak már mondta az édesanyja, de Ő is csak annyit mondott, meglátjuk mikor megszületik.
Sehova nem jár ki, semmit nem csinál, nem készül a kisbaba érkezésére, mert Ő a"lányát" várja.
A férje az édesanyja és én összefogtunk, majd elkezdtük a babaszobát megcsinálni. Mikor meglátta, őrjöngeni kezdett. :-(
Már úgy vagyok vele, hogy hagyom. Oldják meg. Rengeteg áldozatot hoztam érte/értük. Most értem haza a caládtól, mert a barátnőm megint hisztizett.
Szemétség lenne ha többé nem keresném a társaságukat? Vagy várjak míg megszületik a baba?
Hja, segítségre van szüksége, az már biztos, jó írod.
Tudod, nem egy esetet olvastam már, akik őszintén leírták, hogy a hosszú hisztijeikből egy jó nagy pofon zökkentette ki őket. Felnőtt ember létükre, uramatyám..
Néha vannak sajnos azok az esetek ahol a szép meg a goromba szó sem segít. De akkor tessék csak ráhagyni, majd lesz valahogy.
Max nem szereti majd a gyerekét, mi az, nem?
Köszönöm a válaszokat!
Az időmet teljesen neki szentelem, holott van nekem is 1,5 gyermekem.
Irigykedik, mert kislányom van, hangoztatja is.
Nagyon szereti szó se róla.
Császározni fogják jövőhéten pénteken. Megvárom, hogy hogyan fog a babához viszonyulni, ha pozitívan, akkor maradunk barátnők. De ha esetleg nem, akkor én nem szeretném vele tartani a kapcsolatot. Annyira negatív töltetű, néha magával húz.
Ez egy 20 éves barátság, sosem gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat.
Ott tart, hogy örökbe fogja adni, lemond róla a kórházban.
Remélem ez megváltozik,
Biztos lepontoznak, mert durva lehet amit irok, de mutatnek neki egy-ket fogyatekos kisgyereket, hogy rajojjon az egeszseg a fontos, nem a gyerek neme. Es lehet tenyleg egy nagy pofon helyrerakna.
Meg ilyet, hogy orokbe adja...ne haragudj kerdezo, de ez a no nem normalis.
Valoszinu nincs tul sok problemaja az eletben, ha ez ennyire fontos neki. A gyermeke lesz basszus, nem mindegy mi van a kis labai kozott?
Nekem mindig az jut eszembe, mikor belegondolok, hogy kisfiam lesz hamarosan, hogy lesz valaki, aki talán majd hasonlít arra az emberre, akit én annyira szeretek, az apukájára. Meg az is, hogy mekkora boldogság, hogy majd szerelnek együtt a fiúk, labdáznak, tanítja majd biciklizni, meg úszni, meg ilyesmik. Persze, ha nem ilyen típus lesz, vagy nem hasonlít az apukájára akkor is imádni fogom, de mindig ilyesmiket látok a lelki szemeim előtt. Az első pillanattól kisfiúra készülök és szinte biztosnak mondják, hogy az is lesz, de ha a szülő ágyon kiderülne, hogy lány, akkor is az zavarna csak, hogy kisautós bodykat vettem:)
Próbáljatok neki ilyen dolgokat mondani, hogy miket lehet majd vele játszani... hátha valami hat rá.
Pénteken fogják császárral világra segíteni. Azóta elkészült a babaszoba. Direkt nem kékre csináltuk, hanem sárgára. Semleges színeket használtuk. Gondoltam ez jobb ötlet. A férje nagyon nem bírja, ezt az egészet. Sajnos még mindig nem gondolta meg magát.
Viszont írtátok, hogy az apuka is magához veheti. Elmondtam neki. Legrosszabb esetben úgy lesz. :-( Remélem erre nem kerül sor. Nagyon izgulok. Viszont a férje szeretne tőle elmenni. Nem csodálkozok ezen, mert ez ijesztő. Bíztatom azért, hogy tartson ki, mert ez neki nehéz időszak.
Ha nem is pénteken, de szombaton mindenképp írok, hogy hogyan alakult a helyzetük.
Ó istenem.... :( Ez már valóban kétségbeejtő.. Megszakad a szívem a szegény pici fiúcskáért :"(
Várjuk hogy írj, és nagyonnagyonnagyon reméljük hogy happy end lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!