Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Teljesen kibukott, mert nem...

Teljesen kibukott, mert nem kislánya lesz. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Barátnőm 37-8 hetes kismama. 4 hete tudta meg, hogy fia lesz.

Egész terhessége alatt kislányra készült, hiába mondtuk a párjával, hogy ez nem biztos.

Egy értelmiségi lányról beszélünk. Hihetetlen. Zokog, üvölt. Már ott tart, hogy örökbeadja a kisfiút. Próbálom meggyőzni arról, hogy a szülőágyon minden meg fog változni, de egyre jobban elássa magát.

A férjével szörnyű lett a kapcsolatuk, hiszen a barátnőm elviselhetetlen lett.

Orvosnak már mondta az édesanyja, de Ő is csak annyit mondott, meglátjuk mikor megszületik.

Sehova nem jár ki, semmit nem csinál, nem készül a kisbaba érkezésére, mert Ő a"lányát" várja.

A férje az édesanyja és én összefogtunk, majd elkezdtük a babaszobát megcsinálni. Mikor meglátta, őrjöngeni kezdett. :-(

Már úgy vagyok vele, hogy hagyom. Oldják meg. Rengeteg áldozatot hoztam érte/értük. Most értem haza a caládtól, mert a barátnőm megint hisztizett.

Szemétség lenne ha többé nem keresném a társaságukat? Vagy várjak míg megszületik a baba?

2014. máj. 23. 00:06
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
16%

"Megvárom, hogy hogyan fog a babához viszonyulni, ha pozitívan, akkor maradunk barátnők. De ha esetleg nem, akkor én nem szeretném vele tartani a kapcsolatot. Annyira negatív töltetű, néha magával húz. Ez egy 20 éves barátság, sosem gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat. "

Tehat a legnagyobb xarban hagynád magára. Ez akkor sosem volt barátság.

"Ott tart, hogy örökbe fogja adni, lemond róla a kórházban. "

Ilyen nincs. Mivel van apja a gyereknek, anya nem tud lemondani rola.

2014. máj. 29. 07:15
 32/53 anonim ***** válasza:
16%
Lehet,hogy a csaj hisztizik,meg mindenfélét mond,de ha te ezek után ott hagyod akkor nem vagy barátnő,ahogy a férje is lehet ege van de ha otthagyja ezek után sosem szerette igazán,valószínűleg súlyos probléma van nála és kell neki egy pszichológus ilyenkor mellette kéne állni,elráncigálni, hogy beszélhessen valakivel.
2014. máj. 29. 07:25
 33/53 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de nekem is van családom! Mint írtam, van 1,5 éves gyermekem! Szerinted nincs ezen kívűl más elfoglaltságaim? Vagy tegyem tönkre az én családom is, mert a legjobb barátnőmet ápolom? Szerintem meg mellette vagyok. Segédkezek mindenben, munka után megyek a bölcsibe, onnan meg a barátnőmhöz. Mellette vagyok.

Persze, hogy elfáradok már én is. Remélem, hogy minden jól alakul.

2014. máj. 29. 07:59
 34/53 anonim ***** válasza:
100%

Összeszorul a szívem mert visszaemlékszem hogy ugyanezt éltem meg én is.annyi különbséggel hogy nekem nagyon korán kiderült úgyhogy én nemcsak az utolsó hónapot hanem majd fél évet zokogtam és őrjöngtem végig.én is le akartam mondani róla,úgy volt hogy a szüleim veszik magukhoz.

Amikor megszületett minden más lett, és majdnem belepusztultam a bűntudatba és a fájdalomba hogy mit okozhattam ennek a csöpp kisfiúnak... ő a mindenem, imádnivaló baba, vagyis már kissrác, nemsokára két éves. Szelíd,bújós és gyönyörű,ha kislány lenne sem lehetne szebb.eszembe sem jut hogy mi lenne ha lány lenne.

2014. máj. 30. 10:38
 35/53 anonim ***** válasza:
100%

34 vagyok újra.

Megértelek hogy eleged van, amit eddig tettél is nagyon sok, az én"barátaim" AZONNAL leléptek ahogy baj lett, soha többé nem kerestek a terhesség alatt. Három kivétel volt,de velük sem volt napi szintű kapcsolat,nem is erőltettem volna magam rájuk,hálás voltam hogy vannak és nem ítélnek el és heti egy-kétszer kisírhatom magam valakiknek.

Én is izgulok mi fog történni ma, remélem csoda...

mindenképpen írj.

2014. máj. 30. 10:48
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
Van valami hìr?
2014. máj. 30. 17:20
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
Na mi történt???
2014. máj. 31. 10:31
 38/53 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnos a dolgok nem úgy mennek, mint elgondoltam/tuk. Nem fogadta el a babát a szülőszobán. :-( Tegnap óta a csecsemősöknél van, az anyja nem is volt hajlandó megnézni Őt.

A férje ölbe is vette, megmutatta nekünk. Nagyon szép egészséges kisfiú!! 49cm 2980gramm. Apukája a Bencus nevet adta neki!

A kórházban kap segítséget a barátnőm, pszichológus kezeli őt.

Hétfőn mehetnek haza a kórházból. A barátnőm, ha így folytatódik, ő nem hagyhatja el a kórházat.

Az apuka marad a pici Bencussal, én meg segítek a baba körüli munkákban.

Az anyuka hozzáállása, sajnos teljesen elutasító a babával szemben. Nem szeretné a babát megtartani. Az édesapa persze természetesen vállalja.

De lehet tudnak segíteni az orvosok a barátnőmön, és Bencével egy szép családot alkothatnak majd.

Az orvosok szerint, erős depresszióban szenved. Valószínüleg a pszichológus segítsége nem kesz elegendő, így ha a napok alatt ez nem változik meg, akkor tovább küldik más intézménybe.

A viselkedése ijesztő. Jobbra-balra dőlöngél. Egyik pillanatban lehet beszélgetni vele, a másikban meg teljesen nem is Ő.

A férje felkészült, hogy a babát egyedül kell ellátnia, mint írtam a segítségükre leszek.

A barátnőmre nem tudok elegendő figyelmet szentelni, mivel a kislányomra kell figyelni, és már Bencének is kell segíteni.

2014. máj. 31. 10:35
 39/53 anonim ***** válasza:
71%

Hat ez nagyon durva. A baratnod akkor valoszinuleg tenyleg beteg. En egesz eletemben azt gondoltam, hogy a depresszio az csak hiszti. Egesz addig, amig a ferjem depresszios nem lett, es 3 hetet volt zart osztalyon. Ez tenyleg iranyithatatlan. Egyebkent egy eros, jo kedelyu sportolo.

Nagyon sajnalom a baratnodet. Ez nagyon nehez lehet. Sok kitartast kivanok nektek, es jo egeszseget! Vigyazzatok arra a pici babara!

2014. máj. 31. 14:14
 40/53 Medvi ***** válasza:
39%
Már az elején látszott, hogy ez lesz. Miért nem vittétek azonnal pszichológushoz, amikor láttátok, hogy bekattant? Többen is ezt javasolták, és igazuk volt. A szülés előtt egy héttel talán még lehetett volna javítani a helyzeten szakember segítségével. Egyébként tényleg sajnálom, borzalmas történet.
2014. máj. 31. 18:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!