Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Teljesen kibukott, mert nem...

Teljesen kibukott, mert nem kislánya lesz. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Barátnőm 37-8 hetes kismama. 4 hete tudta meg, hogy fia lesz.

Egész terhessége alatt kislányra készült, hiába mondtuk a párjával, hogy ez nem biztos.

Egy értelmiségi lányról beszélünk. Hihetetlen. Zokog, üvölt. Már ott tart, hogy örökbeadja a kisfiút. Próbálom meggyőzni arról, hogy a szülőágyon minden meg fog változni, de egyre jobban elássa magát.

A férjével szörnyű lett a kapcsolatuk, hiszen a barátnőm elviselhetetlen lett.

Orvosnak már mondta az édesanyja, de Ő is csak annyit mondott, meglátjuk mikor megszületik.

Sehova nem jár ki, semmit nem csinál, nem készül a kisbaba érkezésére, mert Ő a"lányát" várja.

A férje az édesanyja és én összefogtunk, majd elkezdtük a babaszobát megcsinálni. Mikor meglátta, őrjöngeni kezdett. :-(

Már úgy vagyok vele, hogy hagyom. Oldják meg. Rengeteg áldozatot hoztam érte/értük. Most értem haza a caládtól, mert a barátnőm megint hisztizett.

Szemétség lenne ha többé nem keresném a társaságukat? Vagy várjak míg megszületik a baba?

2014. máj. 23. 00:06
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsetlen no.... Remelem rendbe tudjak hozni.
2014. máj. 31. 19:18
 42/53 anonim ***** válasza:
100%
Na,de legalább apuka vállalja......amúgy tényleg korábban kellett volna orvoshoz küldeni..... elég súlyosnak tűnik anyuka állapota......remélem helyre tudják hozni....
2014. jún. 1. 07:46
 43/53 anonim ***** válasza:
41%
Tényleg nem volna szabad szegény csajt haza engedni,nehogy kárt tegyen a piciben.....
2014. jún. 1. 07:47
 44/53 A kérdező kommentje:

Szakember azt mondta, amit valahol én is sejtettem. Nem a baba nene okozta ezt a traumás állapotot. Ez csak egy kisebb "gond" volt nála.

Még nem tudják mi áll ennek az állapotnak a háta mögött.

Nem engedik haza, az egyértelmű. Babát még mindig nem nézte meg. Apuka van bent, többjében ő gondozza a picit!

Már az anyuka természetesen nem a szükészet részlegen van. Nehogy másokat felzaklasson.

Hirtelen ennyit tudok írni. Hosszú folyamat lesz, de reméljük vége lesz.

2014. jún. 1. 09:42
 45/53 anonim ***** válasza:

Istenem micsoda tragédia :( szegény baba,szegény anya...

Drukkolok hogy segíteni tudjanak rajta az orvosok, minél előbb, mert annak a pici fiúcskának szüksége van az anyukájára.

34-35 válaszoló vagyok,aki szintén megőrültem a terhességem alatt mert kiderült hogy kisfiú.

azt szeretném még kérdezni hogy a barátnőd is mindig "irtózott" a fiúgyerek gondolatától is,vagy csak sokkot kapott hogy sokáig lányt mondtak és beleélte magát?ha korán megtudja és sose mondanak neki lányt akkor szerinted máshogy alakult volna minden?

Csak magamból kiindulva kérdezem.én nagyon hangoztattam hogy minél előbb meg akarom tudni a nemét mert ha fiú akkor szükségem van az időre hogy elfogadjam.mindemellett biztos voltam benne hogy lány,a pozitív tesztet is úgy jelentettem be a férjemnek hogy beköltözött a kislányunk.az idő nagy részében nyugodtan és boldogan készültem a kislányra de kb heti rendszerességgel rámjöttek idegrohamok hogy mi van ha mégis fiú.sokszor álmodtam is róla,mindig kislány volt az álmaimbam.egyszer álmodtam arról hogy fiút szülök és sikítottam,sírtam álmomban.napokig az álom hatása alatt voltam és nem voltam magamnál.ez néhány nappal a 4D uh előtt volt amire már be voltunk jelentkezve hogy megtudjuk a nemét,17 hetesen.ami ott történt azt nem részletezném de ugyanaz lehetett mint a barátnőddel...

még utólag sem tudom hogy mi lett volna "jobb",anyám végig azt mondta hogy nekem régen kellett volna élnem amikor nem lehetett volna tudni a nemét csak amikor megszületik,hát nem tudom mi történt volna!vagy akkor ha végig lányt mondanak vagy ha csak a végén derül ki hogy fiú,lehet még rosszabb lett volna a helyzet.de hiába tudtam korán,nem tudtam elfogadni a terhesség alatt,és még az sem segített hogy kiderült mi okozza a viszolygásomat attól hogy fiam legyen.hiába tudtam,ettől még nem tudtam elfogadni és szeretni.

2014. jún. 2. 16:33
 46/53 anonim ***** válasza:

Mert ha arra gondolok hogy nem tudtam volna a nemét,vagy lánynak mondják,az biztos hogy nyugodtabb lett volna a terhességem és szeretve lett volna a baba, viszont nem tudom mi lett volna amikor megszületik,lehet hogy akkor őrülök meg és utasítom el a babám,legalábbis azonnal a szülés után.

Azt el sem tudom képzelni hogy ne akartam volna megnézni napokig vagy egyáltalán.És azt sem hogy ne szeressek bele azonnal.nagyon szomorú hogy a barátnőd látni sem akarja,még mindig nem nézte meg?

nem hiszem el hogyha ránézne arra a pici védtelen kis csomagocskára akkor nem szakadna meg a szíve hogy elutasította ezt az ártatlan kis csöppséget?

2014. jún. 2. 16:42
 47/53 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok kerdezo? Anyuka nincs jobban? Kisbaba rendben van?
2014. jún. 4. 16:34
 48/53 anonim ***** válasza:
mi újság a családdal?
2014. jún. 6. 15:02
 49/53 anonim ***** válasza:
Történt vmi???
2014. jún. 15. 14:53
 50/53 anonim ***** válasza:
Na mi újság?
2014. jún. 20. 14:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!