Hogy viselkedjek ha a párom megkérdőjelezi az apaságot?
Figyelt kérdés
A gyermekem 1 hónap múlva születik meg,az élettársamnak meg mániája h nem az övé.Sosem csaltam meg.A kollégám az állítólagos apa.akivel sosem volt szex köztünk,csak szerinte,mivel néhányszor elmentem vele ide oda pl.kávézni sétálni,meg egyszer buliba de sose volt semmi nem is akart és én se.csak azért vele mentem mert a férjem sosem ért rá,és ha igen akkor is hiába hívtam...2014. máj. 21. 16:03
21/26 anonim válasza:
Igaza van az előttem íróknak, te magad kevered: férj vagy élettárs.
Idézem:
A kérdésben "az élettársamnak meg mániája h nem az övé" majd két sorral lejjebb "csak azért vele mentem mert a férjem sosem ért rá"
A válaszaidban: 16:17 "nekem élettársam van nem férjem"
16:23 "én mindvégig élettársat írtam"
16:29 "és nem is beszélünk már pont a férjem miatt"
16:29 "nem volt mindig ilyen a férjem,persze féltékeny volt"
A válasz pedig ettől függetlenül. Tűrj, és szülés után csináltass DNS tesztet, hátha megnyugszik. VAGY Ne tűrd, hagyd el most, úgysem lesz jobb.
22/26 A kérdező kommentje:
sajnálom megnéztem valóban keverek.én kérek elnézést tnyleg rosszul írtam.
2014. máj. 21. 19:27
23/26 A kérdező kommentje:
Kissé ziláltak a idegeim,nem kell bocsánatot kérni én bocs h ugrottam :(.dns teszt lesz az biztos csak a mikéntjnek kell elébe menni..sajnos elég menthetetlennek tűnik a kapcsolat
2014. máj. 21. 19:29
24/26 anonim válasza:
Szerintem ha meg lesz a dns teszt, ami téged igazol szerintem kicsit helyre állnak a dolgok. addig meg kitartás. a babáért, hogy apa mellett nőjjön fel, ha nem változik utána sem sajnos nincs értelme a dolognak. az egyik válaszoló.
25/26 A kérdező kommentje:
köszi,most rettenetes a helyzet
2014. máj. 21. 22:37
26/26 anonim válasza:
Ez természetes. de mit érzel? a féltékenység mögött, szeret még? vagy beszéljetek erről. hogy csináltok tesztet és ő az apa mit tesz? vagy hogy érez? stb. hogy tudj mibe kapaszkodni. üdv.: utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!