Ezek utan hogy viselkedjek veluk? Hogy lehetnek ilyenek? Anyos+aposos kerdes
Szia
Nekem sem jo a kapcsolatom anyosomekkal.En tudom az okat, de nem erdekel....feltekenyek...(szerintuk a fiuk jobban szeret engem mint oket....hat van is oka ra...talan nem kellett volna midig verni es akkor nem igy lenne)
Szerintem az a legtisztabb ha konkretan rakerdezel, hogy mit szeretnetek, mert akkor nem zavarjatok tobbet oket...ha meg fenn akarjak tartani a kapcsolatot akkor ossze kell szedniuk magukat, mert ez nem fenttarthato allapot.
Ulj le beszelni a ferjeddel, majd kozosen beszeljetek a szuleivel.
MAs mod nincs szerintem!!
Remelem csak lustak voltak es rendezodik ez a helyzet.
Szia! A saját és a családod érdekében tedd túl magad az eseményeken. Vedd be a lexarom tablettát és ne foglalkozz velük. Inkább a párod lelkét egyengesd, mert neki nem lehet egyszerű feldolgozni, hogy a saját szülei nem kíváncsiak az unokájukra.
Nekem 2 gyermekem van. Az elsőt nagyon várta após, szinte havonta kérdezte még a terhességem előtt, hogy mikor lesz már unokája. Mikor megszületett a babám kb. 2 hetes koráig jöttek látogatni, utána már egyáltalán nem, csak 1 évesen látta. Azóta sem. A második babám 15 hónapos, őt még egyszer sem látta, pedig légvonalban kb. 30 km-re lakunk tőlük. Pár hónapja párom elment az apjához és vitte a 2 gyereket is. A nagyobbiknak köszönt, a kicsit még a kocsi ablakon keresztül sem nézte meg. No komment.
Számomra érthetetlen, hogy hogy lehetnek ilyen anyósok/anyukák/nagymamák. Többször olvasok itt ilyet, és egyszerűen nem tudom felfogni. Nálunk mindkét oldalról imádják az unokát, mindent dobnak el, csak hogy vele lehessenek....
Szerintem is xard le, ne keresd őket, majd a párod viszi a gyerkőcöt ha akarja, hátha vele máshogy viselkednek. Illetve tényleg meg kéne tudni, mi áll a háttérben. Ezt biztos nem hagytam volna szó nélkül, hogy várjátok őket egész nap, és még nem is jelentkeznek.....
Anyukám (nem is anyósom) egyszer csinált olyat, hogy megbeszéltük, hogy munka után találkozunk séta közben (4 óra), lementünk, hívom, hívom, és kiderült, hogy vásárolni van a corában.... eléggé lecsesztem, hogy még egy telefont sem ejtett meg, pedig mi direkt úgy készültünk a pár hónapos fiammal.... Ez az egy ilyen volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!