Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezek utan hogy viselkedjek...

Ezek utan hogy viselkedjek veluk? Hogy lehetnek ilyenek? Anyos+aposos kerdes

Figyelt kérdés
Ma 1 eves a kisfiam, egy igazi aldas, foldreszallt angyal. Mindenkire mosolyog es csak ritkan morci. Parom szulei eddig kb 5x lattak, pedig egy varosban lakunk. Meg karacsonykor sem jottek, pedig hivtuk. Ha kell nekik segitseg (nem gyakran) akkor jonnek es becsongetnek, be nem jonnek. Ajandekokat kuldtek eddig minden unnepre, most a parom felajanlotta, hogy megvesszuk mi, ha nem tudjak mit vehetnenek az unokanak. En is probaltam vinni hozzajuk az unokat, de legutobb be sem hivtak a hazba, inkabb anyos kijott az udvarra, apos nem, mert eppen tv-t nezett. Persze a szuletesnapra is meghivtuk oket es mivel tudom, milyen elfoglaltak megkerdeztem melyik idopont lenne jo nekik. Szombat vagy a napja azaz ma. A mai napot valasztottak. Vartuk oket, csak vartuk mar 6 ora is elmult parom hivogatta oket tobbszor is, de nem vettek fel a telefont. Vegre 6 utan felvettek es kiderult, hogy nem jonnek. En vegtelenul szomoru vagyok, nem miattam, csak a fiam miatt. Ugy erzem szeretnek megszakitani minden kapcsolatot veluk, persze ezt a paromnak nem mondhatom es vegig jo kedvu probaltam lenni es azt mondtam sebaj, biztos sok a dolguk. Most hogyan tovabb?
2011. febr. 15. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
milyen idősek? mi sok dolguk lehet? igaz mi nem alkunk egyik nagyszülőkkel sem 1 városba (én anyám 60, férjemé 300kmre laknak) de igyekszünk sokat menni, meg ide is hívni őket. nálunk is most volt hasonló helyzet, h anyús itt volt pesten sógoréknál aludt, és mondtam ha akar itt is aludhat h unokájával legyen (ott is van unoka) de nem ő nem jön.. pedig vittük, hoztuk volna... de nem. hát akkor nem. ha nem akarja. nekem is rosszul esett, hisz ugyanolyan unokája mint a másik! de ő nem jön, évente talán 3 alkalommal láthatja fiamat, meg a többi uncsit is, de ott volt egy hétig, 1 napot olyan nehéz lett volna itt tölteni....?! :S
2011. febr. 15. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem sem jo a kapcsolatom anyosomekkal.En tudom az okat, de nem erdekel....feltekenyek...(szerintuk a fiuk jobban szeret engem mint oket....hat van is oka ra...talan nem kellett volna midig verni es akkor nem igy lenne)

Szerintem az a legtisztabb ha konkretan rakerdezel, hogy mit szeretnetek, mert akkor nem zavarjatok tobbet oket...ha meg fenn akarjak tartani a kapcsolatot akkor ossze kell szedniuk magukat, mert ez nem fenttarthato allapot.

Ulj le beszelni a ferjeddel, majd kozosen beszeljetek a szuleivel.

MAs mod nincs szerintem!!

Remelem csak lustak voltak es rendezodik ez a helyzet.

2011. febr. 15. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A saját és a családod érdekében tedd túl magad az eseményeken. Vedd be a lexarom tablettát és ne foglalkozz velük. Inkább a párod lelkét egyengesd, mert neki nem lehet egyszerű feldolgozni, hogy a saját szülei nem kíváncsiak az unokájukra.

Nekem 2 gyermekem van. Az elsőt nagyon várta após, szinte havonta kérdezte még a terhességem előtt, hogy mikor lesz már unokája. Mikor megszületett a babám kb. 2 hetes koráig jöttek látogatni, utána már egyáltalán nem, csak 1 évesen látta. Azóta sem. A második babám 15 hónapos, őt még egyszer sem látta, pedig légvonalban kb. 30 km-re lakunk tőlük. Pár hónapja párom elment az apjához és vitte a 2 gyereket is. A nagyobbiknak köszönt, a kicsit még a kocsi ablakon keresztül sem nézte meg. No komment.

2011. febr. 15. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
És természetesen nagyon sok boldog szülinapot a kicsikédnek és sok boldogságot és örömöt nektek az életben.
2011. febr. 15. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
hát pedig ilyen jó szándékú menyük nem hiszem hogy lesz.én már a karácsonyi dolog után lehúztam volna a rolót,pedig én is végtelen türelmes,toleráns,inkább hallgatok ember vagyok,de bohócot már nem csinálok magamból.Ne csinálj te sem.amit lehetett te megtetted és még igy te vagy az aki keresi őket,a megoldást,a kompromisszumot.Le a kalappal előtted.Öleld meg a párod,és mutasd meg neki hogy ti hárman nagyon szép család lesztek,és ha majd egyszer sok idő múltán felismerik mit vesztettek majd lépjenek ők.Tudom fájó,de mit tudsz még tenni?semmit!!!már jóval többet megtetted mint amit más megtett volna.
2011. febr. 15. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én bizony nem keresném őket többet. Elég egyértelmű, hogy nem akarnak látni benneteket :(
2011. febr. 15. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Számomra érthetetlen, hogy hogy lehetnek ilyen anyósok/anyukák/nagymamák. Többször olvasok itt ilyet, és egyszerűen nem tudom felfogni. Nálunk mindkét oldalról imádják az unokát, mindent dobnak el, csak hogy vele lehessenek....

Szerintem is xard le, ne keresd őket, majd a párod viszi a gyerkőcöt ha akarja, hátha vele máshogy viselkednek. Illetve tényleg meg kéne tudni, mi áll a háttérben. Ezt biztos nem hagytam volna szó nélkül, hogy várjátok őket egész nap, és még nem is jelentkeznek.....

Anyukám (nem is anyósom) egyszer csinált olyat, hogy megbeszéltük, hogy munka után találkozunk séta közben (4 óra), lementünk, hívom, hívom, és kiderült, hogy vásárolni van a corában.... eléggé lecsesztem, hogy még egy telefont sem ejtett meg, pedig mi direkt úgy készültünk a pár hónapos fiammal.... Ez az egy ilyen volt....

2011. febr. 15. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!