Hogyan viselkedjek az apósommal, ha nem keres a vetélésem után?
Őszintén sajnállak a veled történtek miatt.
Szerintem kétesélyes a válasz. Lehet, hogy apósod már nagyon vágyott unokára, és most, mint jó néhány férfiember, nem tud mit kezdeni a helyzettel.A másik verzió - remélem nem így van - meg nyilván az, hogy egyáltalán nem érdekli az egész. Ezt neked kell tudnod.
Ha a saját fájdalma tartja tőled távol, rajtad múlik, milyen hamar oldódik ez a helyzet. Ha a kapcsolatotok jellege megengedi, talán elég, ha amikor újra találkoztok, egyszerűen átöleled, és elmondod neki az érzéseidet. Ha a második az igaz, akkor nem tudsz mit tenni, nézd levegőnek. Fölösleges most családi viszályt szítani a meglévő baj mellé.
Én amúgy látatlanban az első verzióra szavaznék.
Kívánom neked, hogy a 2011-es év váltsa valóra az álmodat, és magadhoz ölelhesd a kisbabádat!
Nem tudhatod, hogy hogyan viseli valójában a helyzetet. Az én apósom is ilyen volt. Amikor kiderült, hogy elment a baba a 18. héten, nem is reagált. Soha fel nem hozza/hozta a témát. Azt hittem, hogy nem is érdekli stb.
Már született 2 gyermekünk és most tudtam meg a régi munkatárasitól, hogy akkor amikor kiderült, hogy elvetéltem, egész nap sírt a sarokban a munkahelyén és mai napig, minden évben azon a napon szabdságot vesz ki, és elmegy gyertyát gyújtani a templomba (előtte sose járt templomba), de erről mai napig hivatalosan nem tudunk. Szerintem anyósom se.
Sokkal jobban megviselte, mint anyósomat, aki látványosan jajgatott és jajgat mai napig:
"Jaj, szegénykém, csak jobb lenne, ha az a pici is megszületett volna! Már 8 éves lenne!"
vagy
"Jobb is, hogy nincs, legalább nem kell beteg gyereket ápolnod!"
stb.
Hát jobban tisztelem apósom belső gyászát, mint anyósom hisztériáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!