Mit tegyek apósommal? Annyira szereti?
70 éves, talán már nem sokáig fog "idegesíteni" titeket, hidd el a gyerekeknek kell a nagyszülői törődés és szeretet.
Én örültem amikor Apukám foglalkozott a fiaimmal, nagyon sokat tanultak tőle, szerették őt, sok mondatát, történeteit a mai napig felemlegetik. Ugyanígy szerette dédunokáját is, alig várta, hogy áthozzák hozzánk, halála előtti napon egész délután kérdezgette, hogy nem jön ma a kicsi? Menyem azóta is sajnálja, hogy aznap nem hozta át.
Mindenki picit másképp szereti a másikat. S a picid is mindenkihez másképp viszonyul. De nem biztos, hogy ez neki rossz, sőt. Én nem bántanám az apósomat, ha ilyen lenne, még ha nekem nem is tetszik, már másként csinálja.
Én is átestem hasonló dolgon, mikor csecsemő volt a fiam.
A párom húga állandóan csókolgatta, cuppogott neki. Tök nyálasnak találtam. Idegesített halálra, de kibírtam. Nem szóltam. A gyerek imádja őt.
Húúúú, dettó!!!
Megőrülök apósomtól. Minél nagyobb a fiam (most 7,5 hónapos), annál gázabb az apósom... Hiába szólok, nem érti, pedig ő 60 éves. Ráadásul akkora hülyeségeket "tanít" a fiamnak. Nem részletezem, mert csak felhúzom magam - de tök hasonló (szinte ugyanaz, mint amit leírtál). Mi nem élünk velük együtt, de az tuti, hogy nem fogom sűrűn rájuk hagyni.
Sajnos leszerelhetetlen, mert nem érti, hogy mi a probléma.
Mondam neki, ha szereti a fiam, akkor vegye figyelembe az ő kis igényeit is, ne csak önző módon a sajátjáét. Nem megy neki... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!