Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne viselkedje...

Mit tegyek, hogy ne viselkedjek ilyen önző módon?

Figyelt kérdés
23 hetes vagyok. A babám apjának van 2 gyereke az első házasságából. Nem hajlandó elárulni nekik, hogy jön a pici, mert fél tőlük, mindig csak ígéri, hogy elmondja nekik. A gyerekek nem akarnak velem találkozni sem, megismerni sem. Mi nem élünk együtt, egy héten 2-3-szor találkozunk. Egyre jobban idegesít ez a helyzet. Ma egész nap velük van, moziba mennek este, meccsre mennek, és mindezt az én pénzemen, mert tőlem kért kölcsön, hogy el tudja vinni őket. Nagyon bosszant hogy velük van, és szégyenlem, de kezdek haragot érezni a párom és a gyerekei iránt is. Mit tegyek, teljesen befordulok már.
2008. aug. 2. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
az biztos, hogy döntéseket ne hozzál a terhességed alatt, mert ilyenkor a hormonok is befolyásolják az embert, és nem biztos, hogy jó vége lesz, ha ilyenkor döntessz nagyobb fajsúlyú dolgokról, ami emberi kapcsolatokat érint!A helyzeted elég bonyolult, szerintem várd meg, mi lesz mikor megszületik a baba, addig ne is idegeskedj rajta, nem a gyerekek a hibásak, valószínű az anyjuktól hallottak ezt-azt, és természetes,hogy ez befolyásolja őket. Gondolom még ők is kicsik, azaz 14 alattiak, és egy gyerek sem örül, ha új párja van a szüleiknek, ez mindig nehéz ügy! Sok sikert és nyugalmat!
2008. aug. 2. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van az elöttem válaszolónak!A hormonok játéka sok mindenre képes.Én sokáig úgy néztem a páromra (a terhesség középső harmadában),mint egy darab rongyra.Nem szerettem,biztos voltam benne,hogy el fogom hagyni,csak idő kérdése.Meg voltam róla győződve,hogy igazam van és nem úgy áll hozzám,mint kellene,stb...A terhesség vége felé ismét szerettem,most meg egyszerűen imádom.Elképzelni sem tudnám ismét,hogy ne legyünk együtt.Légy türelmes!!!Amúgy miért nem éltek együtt?
2008. aug. 2. 15:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Próbálok türelmes lenni, de nagyon nehéz. Azért nem élünk együtt, mert elég sok probléma akadt az együttélésünk alatt, leginkább anyagi jellegű.Számára sajnos nincs értéke a pénznek, elszórja, én pedig nem tudtam, nem akartam őt eltartani, ezért hazaköltözött a szüleihez.
2008. aug. 2. 17:18
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor nem értem, miért vállaltatok közös babát? ha a párodban nincs felelősségérzet, akkor mire számítasz tőle a későbbiekben? bizony a baba pénzbe kerül, nem is kevésbe!
2008. aug. 2. 17:51
 5/6 A kérdező kommentje:
A baba nem volt tervezve, védekezés mellett sikerült összehozni, de egyértelmű volt, hogy megtartjuk. Nem számítok semmire, tudom, hogy pénzbe kerül a baba, de szerencsére el fogom tudni látni mindennel, amire szüksége lesz, csak legfeljebb néhány dolgot használtan kap. Nem is az anyagi része aggaszt.
2008. aug. 2. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:

értem, akkor egy gonddal kevesebb...

szerintem egyáltalán nem vagy önző!

2008. aug. 2. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!