Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek van igaza? Aposos dolog!

Kinek van igaza? Aposos dolog!

Figyelt kérdés

Kislányom (2,5 éves)hisztis még mindig.

Aposomék tegnap pont akkor jöttek mikor hisztizet(nem kapott csokit ebéd elött).Mikor bejöttek megkérdezte aposom hogy miota csinálja ezt?Mondtam neki hogy kb. 2 perce mire kijelentette hogy akor adjunk is okot a sirásra.Odament hozzá és kétszer ugy rácsapott a kicsi ffenekére hogy rajta maradt a keze nyoma a kicsin.Erre iszonyu dühös lettem és kijelentettem hogy akkor ahol bejött ott ki is mehet.Megsértödött és elviharzott.Anyos még maradt és felváltva szidtuk aposomat(ő sem szereti épp válnak).Hogy mit képzel.

Nagyon értelmes jo szivü embernek ismertem és ne mtudom tegnap mi volt vele de az én gyerekemet ne üsse meg egy idegen mégha családtag is.

Én is rácsapok a fenekére mikor már nem birom de ekkorát nem.Az meg már végképp sok hogy még be sem jöt és már bántja is.

Párom szerint bocsánatot kéne kérni töle mire én kijelentettem hogy nem nekünk hanem neki.Én sem megyek oda hozzájuk és rugdosom a drága kutyáját pedig lenne kedvem.Szerintetek?

2010. ápr. 27. 21:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Neked.Te gyereked, te neveled.nehogy bocsánatot kérj,nem kell megalázkodni.

Engem nagyapám felrúgott 3 évesen az udvaron.Apám agyba főbe verte.

2010. ápr. 27. 21:12
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Pff,egyértelműen neked. Egyrészt nem az apósod feladata nevelni a gyerekedet,másrészt ha az én lányomra sózott volna ilyet kirugtam volna 5 fogát az tuti...:S Nehogy bocsánatot kérj már amiért elzavartad. A pofátlanság teteje... ráadásul semmiylen haszna nem volt annak a két ütésnek
2010. ápr. 27. 21:14
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát én csak itt olvasok kikerekedett szemekkel...

Nem is értem ezt hogy gondolta??Fúú én nem is tudom mit csináltam volna, de az a minimum amit te is tettél, hogy elküldted.Eszem ágában nem lenne bocsánatot kérni.Még be sem lépett és megüti az unokáját??Húú ideges is lettem:(

A párod meg ezek szerint ő mellette áll ki?!hiszen inkább neki kéne elnézést kérnie tőled, + az unokájától!

Nálam is el szokott szakadni a cérna, és ritkán én is ráütök a lányom popsijára persze csak picit és azt is felfogja a pelus.De hogy más megüsse azt nem tűrném!!

4/21 anonim ***** válasza:
100%

Erre azt mondom:

az én(mi)gyerekünket ne üsse meg senki!Max én vagy az apja!Én biztosan nem kérnék tőle bocsánatot.Viszont nagyon jó úton halad,hogy a kicsi megutálja őt.Azért ezt említsétek meg neki.

Másrészt,ha pl a fiammal valamelyik kis barát/nője (2-2,5-3évesek) nem megfelelően viselkednek,én sem ütök oda nekik.Mert nincs jogom más gyermekét bántani,még nevelés céljából sem!

5/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékig igazad van. Semmi pénzért sem kérnék bocsánatot az apóstól, sőt még azt is megmondanám neki, hogy ha nem kér elnézést tőled, és elsősorban az unokájától akkor ne is jöjjön többet. Hozzá kell tennem, nem igazán szeretem az apósomat, ezért van ez a nagy ellenérzés.
 6/21 A kérdező kommentje:
Én is igy gondolom de párom kitart a ellet hogy ideges a válás miatt mint anyosom.De könyörgöm ne az én gyerekemen tölcse ki a mérgét.
2010. ápr. 27. 21:16
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Neked van igazad.
2010. ápr. 27. 21:17
 8/21 anonim ***** válasza:

21:14-es vagyok. Látom a szerényebb felháborodást képviselem, de nem azért mert ilyen vagyok, csak mert valószínűleg levennék a válaszomat, ha leírnám amit akartam miután elolvastam a kérdést. :)

Bocs az off-ért!

2010. ápr. 27. 21:21
 9/21 anonim ***** válasza:

Nincs mentsége rá, hogy megütötte!!!!!

Milyen emberek. Kérjen ő bocsánatot, de ne is egyszer. vannak, mi az hogy "adjunk rá okot"? Idióta. Fúúú, de mérges vagyok!!!!!!

2010. ápr. 27. 21:27
 10/21 anonim ***** válasza:
úristen! még jó, hogy nem akarsz bocsánatot kérni, apósod az, akinek kellene! mégis hogy jön ő ahhoz, hogy egyszerűen odamegy a gyerekedhez és megüti???!!
2010. ápr. 27. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!