Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek van igaza? Aposos dolog!

Kinek van igaza? Aposos dolog!

Figyelt kérdés

Kislányom (2,5 éves)hisztis még mindig.

Aposomék tegnap pont akkor jöttek mikor hisztizet(nem kapott csokit ebéd elött).Mikor bejöttek megkérdezte aposom hogy miota csinálja ezt?Mondtam neki hogy kb. 2 perce mire kijelentette hogy akor adjunk is okot a sirásra.Odament hozzá és kétszer ugy rácsapott a kicsi ffenekére hogy rajta maradt a keze nyoma a kicsin.Erre iszonyu dühös lettem és kijelentettem hogy akkor ahol bejött ott ki is mehet.Megsértödött és elviharzott.Anyos még maradt és felváltva szidtuk aposomat(ő sem szereti épp válnak).Hogy mit képzel.

Nagyon értelmes jo szivü embernek ismertem és ne mtudom tegnap mi volt vele de az én gyerekemet ne üsse meg egy idegen mégha családtag is.

Én is rácsapok a fenekére mikor már nem birom de ekkorát nem.Az meg már végképp sok hogy még be sem jöt és már bántja is.

Párom szerint bocsánatot kéne kérni töle mire én kijelentettem hogy nem nekünk hanem neki.Én sem megyek oda hozzájuk és rugdosom a drága kutyáját pedig lenne kedvem.Szerintetek?

2010. ápr. 27. 21:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
kedves utolsó csak gratulálni tudok....szerinted megértette? bravó. egy kicsi gyerek? szerintrem, ha egy szülő, vagy nagyszülő megüti a kicsi gyerekét, akkor az a tehetetlenség jele! a gyerek a fájdalomból nem ért még. nem azt mondom, hogy soha ne kapjon egy fülest, ha már nagyobb lesz, de mindenképpem MEGBESZÉLNI, megfogni és elvinni kellett volna. az meg, hogy más mit vár el tőlem, ha a gyerek hisztizik lesajnálom, és csak azért mert Kovács néni vagy a nagypapa összehúzza a szemöldökét nem gyalogolok bele a lelkivilágába gyereknek. egyébként hogy várod el gyerektől, hogy kezelje a dühét, ha te is agresszív vagy?
2010. máj. 1. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!