Kinek van igaza? Aposos dolog!
Kislányom (2,5 éves)hisztis még mindig.
Aposomék tegnap pont akkor jöttek mikor hisztizet(nem kapott csokit ebéd elött).Mikor bejöttek megkérdezte aposom hogy miota csinálja ezt?Mondtam neki hogy kb. 2 perce mire kijelentette hogy akor adjunk is okot a sirásra.Odament hozzá és kétszer ugy rácsapott a kicsi ffenekére hogy rajta maradt a keze nyoma a kicsin.Erre iszonyu dühös lettem és kijelentettem hogy akkor ahol bejött ott ki is mehet.Megsértödött és elviharzott.Anyos még maradt és felváltva szidtuk aposomat(ő sem szereti épp válnak).Hogy mit képzel.
Nagyon értelmes jo szivü embernek ismertem és ne mtudom tegnap mi volt vele de az én gyerekemet ne üsse meg egy idegen mégha családtag is.
Én is rácsapok a fenekére mikor már nem birom de ekkorát nem.Az meg már végképp sok hogy még be sem jöt és már bántja is.
Párom szerint bocsánatot kéne kérni töle mire én kijelentettem hogy nem nekünk hanem neki.Én sem megyek oda hozzájuk és rugdosom a drága kutyáját pedig lenne kedvem.Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!