Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek van igaza? Aposos dolog!

Kinek van igaza? Aposos dolog!

Figyelt kérdés

Kislányom (2,5 éves)hisztis még mindig.

Aposomék tegnap pont akkor jöttek mikor hisztizet(nem kapott csokit ebéd elött).Mikor bejöttek megkérdezte aposom hogy miota csinálja ezt?Mondtam neki hogy kb. 2 perce mire kijelentette hogy akor adjunk is okot a sirásra.Odament hozzá és kétszer ugy rácsapott a kicsi ffenekére hogy rajta maradt a keze nyoma a kicsin.Erre iszonyu dühös lettem és kijelentettem hogy akkor ahol bejött ott ki is mehet.Megsértödött és elviharzott.Anyos még maradt és felváltva szidtuk aposomat(ő sem szereti épp válnak).Hogy mit képzel.

Nagyon értelmes jo szivü embernek ismertem és ne mtudom tegnap mi volt vele de az én gyerekemet ne üsse meg egy idegen mégha családtag is.

Én is rácsapok a fenekére mikor már nem birom de ekkorát nem.Az meg már végképp sok hogy még be sem jöt és már bántja is.

Párom szerint bocsánatot kéne kérni töle mire én kijelentettem hogy nem nekünk hanem neki.Én sem megyek oda hozzájuk és rugdosom a drága kutyáját pedig lenne kedvem.Szerintetek?

2010. ápr. 27. 21:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

hol él ez az ember?????

két és fél éves gyereket egy kicsit sem ütünk meg, nem hogy nagyon. sajnos az én szüleim is épp válnak, két és fél és öt hónapos gyerekeim vannak és mindkét szülőm meghülyült már bocsánat a kifejezésért és a gyerekeken csattan az ostor....együtt érzek, és én magam vonom kérdőre olykor a szüleimet. a férjednek is melléd kellene állni, mert a Ti elveiteket kell, hogy kövessék a nagyszülők, vagy ha nem, akkor köszi, de inkább ne játszák a nagyapót.

2010. ápr. 27. 21:34
 12/21 anonim ***** válasza:

Hát én sem tudom,hogy hogy merte ezt megcsinálni.....!!!

Szerintem még nagyon is könnyedén váltál el az apósodtól...!

Én még lehet,hogy kijjebb is taszítottam volna egyből a lakásból,megadva neki a kezdő lökést... Én is szoktam mondani mikor feldühödök valamiért a kislányomnak,mint ahogy ma is,hogy egyszer úgy megverlek...,meg ilyenek,de persze soha nem gondolom komolyan... Meg persze nem is érti még,mert még csak most lesz 9 hónapos... Na de ez más tészta.....

Szóval a lényeg az,hogy eszed ágába se legyen elnézést kérni,mert nem te voltál a bűnös,és a párod meg nehogy már az apjának adjon igazat,mikor a gyerekét bántotta egy olyan ember,akinek max elkényeztetni lenne joga,de bántani azt nem...!!!

Kicsit gondolkozzon már el ezen...! Gondolja már el,ha esetleg kettesben lennének,akkor mit fog majd legközelebb csinálni vele,ha ez neki természetes,hogy bánthatja...?

És igen! A nagypapának kell mindkettőtöktől bocsánatot kérnie,mert ez megengedhetetlen,amit csinált...

Én egyből biztos azt mondtam volna,hogy akkor most látta utoljára az unokáját....

(egy 9 hónapos kislány anyukája)

2010. ápr. 27. 21:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Bocsánatot???? Pfffff neki kéne elnézést kérni. Mi az hogy odamegy hozzátok, s megüti a gyerekedet? A lányod ehez ugyan mit szól? Mert ugye attól, hogy kicsi, még nem hülye. Odamegy a papa, ő épp sír, aztán piff puff megveri? Nagyon jól tetted, hogy elzavartad, én sem tettem volna máskép. Mi az, hogy odamegy és beleszól, ráadásul veréssel?? És ha hisztis, akkor mi van? Semmi köze hozzá, attól hogy a nagyapja!

4 éves kiscsaj, 21 hónapos kissrác, 27 hetes pocakcsajszi anyukájuk

2010. ápr. 27. 21:42
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Én csak azt tudom neked mondani, hogy velem ugyanez történt gyerekkoromban. Épp a földön fetrengve hisztiztem amikor megérkeztek nagyapámék...tök ugyanez a szitu volt mint nálatok, kérdezte nagyapám, hogy mit csinálok a földön fekve. Anyuék mondták neki, hogy most ilyenem van és, hogy ezt szoktam csinálni de ők nem foglalkoznak velem ilyenkor. Erre nagyapám felkapott, a térdére fektetett és 2 nagyot rásózott a fenekemre. Soha többé nem csináltam. És nem lett semmi bajom. Én természetesen nem emlékszem rá és a nagyapámmal való kapcsolatom se volt rossz emiatt. Igaz, hogy a te gyereked de a szülők nem mindig bírnak fegyelmezni ám! Az se jó ha fejedre nő és mindenhol nekiáll hisztizni mert nem mersz normálisan fellépni ellene. Ezzel a hisztivel irányít téged és ha a gyerek irányít, manipulál az senkinek sem jó.
2010. ápr. 27. 21:53
 15/21 anonim ***** válasza:
40%
Tudom hogy le leszek pontozva de ez is egy vélemény.Attól még semmi baja nem lett hogy kapott a fenekére.Csakis a hiszti miatt kapta.Angliában azért mert sosem szabad megütni egy gyereket azért rúgják,harapják,leköpik a szülőket a gyerekek és senki sem szól semmit.Nem hiszem hogy szeretnénk ha ide jutnánk mi is.
2010. ápr. 27. 22:16
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
Nehogy már neked kéne bocsánatot kérned! Azt hiszem nálam itt el is vágná magát. Milyen jogon emel kezet a gyerekemre? Az unokáját biztos, hogy már csak fényképről nézegetné ezek után.
2010. ápr. 27. 22:26
 17/21 anonim ***** válasza:

Szerintem se kérj bocsánatot!!! jól cselekedtél!!! én is voltam hasonló szituban, a növérem lánya is hisztizett, amikor náluk voltam, a férje, a drága apuka (nem kedvelem túlzottan) szó nélkül akkorát rávágott a lánya fenekére, hogy még a növérem is csak pislogott, szólni sem mert.én meg szivem szerint kivertem volna az összes fogát. a pasi egy kicsit idegbeteg fajta és a gyerekén vezeti le a feszültséget. azzal egyet értek, hogy nem szabad nekik mindent megengedni, de nem a verés a legjobb megoldás, az már a végsö eset, hogy rávágok a fenekére, elöször inkább csak rá kellene szólni a gyerekre, szerintem. de ezt mindenki maga dönti el, hogy hogyan neveli a gyermekét! én nem veréssel kezdem, követem édesanyám példáját, aki 25 évem alatt kb.3szor vert meg úgy mond.

egy 3 hónapos kis tündér anyukája

2010. ápr. 27. 22:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Az lehet, hogy angliaban nem lehet megutni egy gyereket es lehet,hogy nem minden gyerek jolnevelt, de otthon sem.(angliaban elek en is, igy tudom mirol beszelek)

Szerintem veressel nem lehet elerni sokat.(persze elofordul, hogy kap egyett a fenekere)

En hisztis voltam es sosem vertek meg emiatt.Ott hagyott anyukam a szobaba, ramcsukta az ajtot, hogy ne hallja es csinalta a dolgat tovabb.

Ha abbahagytam leultetett es elmagyarazta, hogy miert nem engedte meg azt amiert hisztiztem.

Minden gyereknek van hiszti korszak, de a veres nem oldja meg.

Nem mondom, hogy idokent nem erdmli meg egy gyerek, hogy kapjon egyet a fenekere, de nem 2.5 evesen.

2010. ápr. 27. 23:19
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Itt nem az a baj,hogy rásózott a fenekére te agyament,valahol a 2. oldalon,hanem az,hogy a nagyapja.Egy gyereket a szülő neveljen más ne üthesse meg.Elképzelem a te gyereked ezt csinálja majd,nagyapja bejön rásóz te meg vigyorogva ülsz és azt mondod,üsse csak nyugodtan apuka,úgyis megérdemli.:/bolond:/

Anglia,Amerika más,ott tényleg bolondok mert a liberalitás elve él,itt rásóz az anya vagy az apa,de ne más,erről ennyit.

2010. ápr. 28. 09:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Mondjatok amit akartok de én akkor se nézem szó nélkül ha a lányom a határaimat feszegeti, ha magára hagyom hogy hadd hisztizzen akkor hamar rájön hogy azt csinálhat velem amit akar.Egyszer egy boltban vettem neki egy mackót erre ő földhöz vágta magát hogy márpedig az egész sorozatot vegyük meg,hiába magyaráztam neki hogy most csak egyet veszünk, na ekkor sóztam a fenekére azóta sem csinálja többet.
2010. ápr. 28. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!