Hogy viselkedjek ha a párom megkérdőjelezi az apaságot?
Akkor nem te írtad a kérdést.:)
Csak olyan fura volt, de ott tényleg férjről volt szó.
Amúgy még annyit hozzátennék, hogyha tudod, hogy a párod ennyire ilyen, tehát féltékeny típus, akkor miért teszel még rá egy lapáttal, hogy az érintett kollégáddal találkozgatsz?
Semmi nincs abban, ha egy férfi és egy nő, akik együtt dolgoznak megisznak munka után vagy ebédidő alatt egy kávét, de azért nem hiszem, hogy olyan sok kapcsolatban előfordulna, hogy még össze is járnak munkán kívül. És valahol még ez is belefér a kapcsolatban, mert tényleg semmi nincs köztük és a párjuk is megbízik bennük, de ha itt nem ilyen kapcsolatról van szó, akkor miért nem lehet előbb otthon rendbe tenni a dolgokat és hanyagolni ezt a bizonyos kollégát?
Mert most azért tedd a szívedre őszintén a kezedet, hogy miért találkozol ezzel a kollégáddal? Tényleg csak hogy kikapcsolódj, vagy mert vele esetleg jól érzed magad. És nem emberileg, hanem mint férfi a nővel? Mint férfi tetszik neked valamilyen szinten? Vagy tényleg csak emberi az érdeklődésed? Amennyiben mint nő tekintesz rá férfiként, mármint a kollégádra, akkor meg nincs mit tárgyalni szerintem...
szia
én írtam azt, h "szegény baba". félreértettél ugyan, most mégis szeretnék bocsánatot kérni tőled, amiért megbántottalak. nem vonom kétségbe, h szeretni fogd a babád és h borzasztóan örülsz az érkezésének. a megjegyzésben arra utaltam, h egy babáanak stabil kapcsolatba kellene érkeznie. gondold el, még meg sem született, de az apja már azon gondolkodik, h talán nem is az övé... hogy fogja így apjaként szeretni, nevelni...!?
csak azért vele mentem mert a férjem sosem ért rá,és ha igen akkor is hiába hívtam...
na mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!