Hogy viselkedjek ha a párom megkérdőjelezi az apaságot?
mindent, amit akartam, leírt az egyes :)
ugyanúgy viselkedj, mint máskor. hiszen eddig is elég furán oldottátok meg a problémás részeket ebben a kapcsolatban.
szegény baba
"A párom sztem kb.1 hónapban 1x eljöhetett vna velem"
Igazad van, szerintem is!!! De ha nem jött volna, és én úgy vagyok vele, h van erre igényem és a kollégámmal élem ki, hát elgondolkodtam volna, h van-e ennek a kapcsolatnak jövője és pláne nem vállaltam volna benne gyereket, mert a végén még kijön, h a párod szerint azért mégse olyan, mintha egy barátnőddel mentél volna el, és akkor 8 hónapos terhesen már veszett fejsze nyele, h te ezt ártatlannak gondoltad, mert már benne vagy a slamasztikában.
Te írtad ki a kérdést arról is, hogy lehet-e terhesség alatt dns vizsgálatot csináltatni? Bár ott férjről volt szó, szóval lehet véletlen egybeesés is.:)
Már ott meg akartam jegyezni, de inkább nem tettem hozzá, de akár te voltál, akár nem, nem értem, hogy miért vagytok együtt?
A kedves párod betegesen féltékeny és semmi bizalma irántad. Egy ilyen emberrel akarsz te boldog családi életet élni? Nem lesz az, az is biztos. Egy kapcsolat bizalom nélkül semmit nem ér!!!
A másik meg, hogy akár barát, akár nem a kollégád, férfi és ez a lényeg! Sok férfi gondolkozik úgy, hogy férfi és nő közt nem lehet barátság, mert előbb-utóbb kialakul más is az egyik fél részéről és ki tudja, hogy a másik részéről nem fog-e kialakulni. És elég az ilyen férjnek, párnak egy kis önbizalomhiány, veszekedés és egyből arra kombinál, hogy én nem vagyok elég jó a feleségemnek, páromnak, majd megkapja attól a másiktól, aki állítólag csak egy barát, de férfi! Érted?
Tehát ilyen emberrel azt gondolom, hogy jó lenne egy kis párkapcsolat terápiára menni, vagy nem jósolok nektek tényleg boldog jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!