1-2 hónapos kisbabánál mennyire természetes, hogy dühkitörései vannak?
Mondtam már neked ha egy baba más (nagyon más ) mit a többi az általában nem jó jel. Elvitted már Neurológiára? Tanácskoztál már ez ügyben a védőnővel és az orvossal? Voltatok már esetleg a Margit kórházi fejlődés neurológiai osztályon? Korai fejlesztőközpontba kértél időpontot, vizsgálatra? Mert ha nem csak a magadét fújnád, és valóban válaszra várnál, akkor megfogadnád ezeket a tanácsokat és szakembertől kérnél segítséget. Mi nem látjuk a te babádat, de ha úgy érzed hogy nem normális amit csinál akkor vidd el szakemberhez, és ne itt bizonygassad, hogy márpedig igazad van. Zseniális, hogy nincs cumija, képzeld az enyémnek sincsen, se cumisüveg (és még vagy 1000 másik babának) képzeld én is (sőt szerintem az anyukák 99%) engedi hogy a babája kifejezze az érzésit még sem kiemelkedő a kommunikációs képessége, pusztán csak normális a gyerekem, nyugodt, jól fejlődő. Találtam neked videót , ez pont neked való. [link]
(abnormális dolog 2 hónapos kis babát ültetni, mert csodaszépen mond majd egy szót, de hogy a gerince úgy trapára megy, hogy mozogni nem tud majd, csak beszélni)
M Cole- Sheila R Cole: Fejlődés lélektan könyvében 204 oldalon van egy 7 hónapos 29 napos "baba" aki vízisízik. " Bár a kori gyakorlás felgyorsíthatja a csecsemőkori motoros fejlődést, hosszú távon nem érinti az alapvető motoros képességeket". A lényeg amit mondani akarok, és ha csak ez a picike eljut az üzenetemből akkor már megérte erre időt szánom, ha úgy érzed valami nem stimmel a gyermekednél kérj szakembertől segítséget,menj addig amíg választ nem kapsz a kérdéseidre, ha kell akkor több szakembert is kérdezz meg, ha pedig szerinted teljesen jól működik a gyermeked akkor meg légy boldog élvezd az anyaságot és ne másokkal foglalkozz.
Ennyit találtam, ami számomra ijesztő, de a cikk szerint normális:
Csapkod Az egészen picik is már félelmetesen tudnak csapkodni a kezükkel, lábukkal, mert amikor ők izgalmi állapotba jönnek (éhség, álmosság miatt pl.), akkor még az egész testükkel jelzik azt. Ez teljesen normális, nem kell miatta aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!