Van itt olyan anyuka aki nem szereti túlzott kemikáliát alkalmazni a babája bőrére és természetes vagy sensitive termékeket használ? (fürdető, sampon, törlőkendő) Milyen fajtát?
igen, ajánlott figyelni.
dm alverde termékek valóban a legjobbak ár/érték arányban.
jó, ha nem használsz öblítőt sem. legalábbis nem a mindenféle fullasztó illatú silan és társait.
Igen. Én textil pelenkát és házilag készített popsitörlőt fogok használni és a baba popsijára körömvirág kenőcsöt.
Nemrég olvastam, hogy tele vannak mérgező vegyi anyagokkal és nagyon sok bőrproblémát okoznak a bolti dolgok.
Nem tudom mennyi idős a kicsi, de most olvastam éppen, hogy 6 hónapos korig nincs szükségük fürdetéskor semmi másra, csak tiszta vízre és a popsit elég szappanos vízzel lemosni és kész.
Itt sok hasznos infót találhatsz.
Hát a fürdetőre figyelek a legjobban, főleg mert elég érzékeny a lányom bőre. Sok mindent kipróbáltunk, amit "egészségesnek" mondanak, de végülis kiderült, hogy nem létezik ilyen, mindenben van egy kis rossz. Úgyhogy a jónak mondottak körül végülis rossmann hasonló termékénél maradtunk, mégpedig azért, mert kevesebb összetevője van, mint amit te gondoltál ki. Itt meg tudod nézni:
Az ára is szuper. 400 ft körül van ha akciós!
De itt van pl az Alverde is...nekem semmivel nem meggyőzőbb, sőt...
Születése óta fürdéshez, hajmosáshoz bio olíva szappant használunk, előtte olívaolajjal volt a masszázs (sima konyhai). A bőre gyönyörű (mindjárt 1 éves).
A mosható pelust használunk, a popsitörlőt is kimosom a vegyszeréből és egy kis műa.dobozba teszek sima vizet és egy száraz popsitörlőt teszek bele, ezzel mosom le a fenekét (előtte WC papírt használok).
Popsikrémet nem használok,mert nem kell - ha olyat evett (paradicsom) amitől kipirosodott akkor vékony sudokrémet kenek (az elmútlt 1 évben 2 doboz repis sudokrém fogyott el-a pici doboz).
Ami bolti fürdetőt kaptunk kézmosásra használjuk.
Sokáig én is háziszappanból (Tisza) csináltam a folyékony mosószert, de az ételfoltokkal küzdenem kell, ezért váltottam dm-es sensitive babás mosószerre+mosószóda. Továbbra is ecettel öblítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!