1/24 anonim válasza:
Ami eddig nagyon tetszett:
Zöld Tesco-s, fehér Libero.
2/24 eszo válasza:
kék axxo..
elég márkátlannak tűnt, de nagyon szuper!
jóóó nedves!vastag!illatos!szuper!és olcsóóóó 290-320 között mozog :-))
4/24 anonim válasza:
Axxo. De sajnos mostanában nem kapok sehol. Én magamnak sárga pamperst veszek imádom az illatát.
5/24 anonim válasza:
Kék Axxo (Felénk sincs mostanában. Leggyakrabban 100 Ft-os boltban veszem.), zöld Tescos, illetve amikor még nagyon pici volt, a zöld Huggies. Imádtam, csak sajnos nagyon drága. :(
6/24 gabszem válasza:
nekem teljesen mindegy, azt veszem meg amelyik a legolcsóbb, kaki letörlésére szinte bármelyik jó, csak tényleg legyen nedves. Én már szerintem szinte mindet próbáltam amit kapni lehet.
7/24 anonim válasza:
zöld pampers active baby....ezen nem spórolok ,nagyon sok féle épphogy nedves,büdös,kipattog a popsi,ebben még soha nem csalódtam
8/24 anonim válasza:
Frissi baby.
Nem mindenhol lehet kapni,de imádom!Nemrég került a piacra,de tényleg teljesen lenyűgözött!És jó árban van!Én mindenkinek ajánlom!
9/24 anonim válasza:
Fehér Libero. Nagyon szeretem, nincs illata és nem szakad szét a zacskója és a visszazárója 2 használat után. Most már elég jó az ára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!