Te mire esküszöl? Többi lent! -->
Clorox fehérítő, clorox color, általában Tomi mosópor/gél és öblítő (silan, coccolino... ami épp akciós)
Igyekszem bodyban etetni (a legtöbb body-ja fehér, illetve jól lehet fehérítővel mosni), így ha le is eszi magát, akkor sincs gond.
Van egy két kimenős ruha, amit csak olyankor adok rá, ha nem játszótérre megyünk, vagy tuti nem koszolja úgy össze, hogy ne lehessen kimosni.
A többi meg vegyes felvágott. A mandarin foltok a színesekből sehogy nem akarnak kijönni... már mindent kipróbáltam :S
Én eddig (13 hónapos a lányom) Dreft Babyt és Gabi öblítőt használtam, folt esetén pedig ha lehet még frissen bedörzsöltem Vanish szappannal, ez általában ki is jöttek a foltok, ha nagyon nem, általában ezek nem friss foltok voltak, akkor hypo...
Most viszont, hogy ilyen kis felfedező lett a kisasszony, valami izmosabbra fogok szerintem váltani, lehet innentől az ő ruháit is Ariellel fogom mosni, ahogy a miénket, mert az utcán, játszótéren azért elég sok koszt szed össze, és a Dreft meg olyan kis "lágy" cucc... :)
Tomi Baby folyékony mosószert használok, Silan Sensitive öblítőt és Caola mosó szappant a foltokra! 40 és 60 fokon mosok!
A lányom eckémás és csak ezektől nem jön ki rajta tünet!
ha nem nézzük az árát akkor tényleg az Ariel a legjobb.
De lehet kapni az euros boltokban vagy az auchanban is Dalma varázs mosókrémet, ez árban verhetetlen és csak mosás előtt bele kell kenni a ruhába, nekünk a beleszáradt epret is kiszedte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!