Természetes, ha anyuka először veheti a karjaiba a koraszülött babát és elsírja magát? Miért?
Mi miért?
Gondolom meghatódik, vagy akkor megy le a stressz. Nem teljesen értem a kérdés értelmét...
Pfúúúú, ez a kérdés! Nem koraszülött babánál is meghatódhat az anyuka ha először veszi kezébe a babáját, hát még akkor ha idő előtt, kis súllyal született, esetleg elvitték tőle a szülőszobáról, nem is láthatta stb.
Tudod, ha egy koraszülöttet kézbe lehet venni, az azt jelenti, hogy már életképes, túl van az életveszlyen, kikerült az inkubátorból, amiben lehet, hogy hosszú heteket töltött, és addig senki sem vehette a kezébe!
Szerintem ha bárki, bármikor született gyerekét a karjába veszi és nem csak anyuka, hanem akár az apuka is, ha elsírja magát, akkor az teljesen érthető.
Egy koraszülött babánál pedig, mivel egy koraszülöttnek kisebbek az esélyei az életben maradásra vagy a teljes egészséghez, mint egy időre született, egészséges babának, így pláne érthető, ha az anya örömből elsírja magát, hogy lehet hogy koraszülött lett, de él és rendben van.
Nem is értem, hogy ezt hogy nem lehet érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!