Természetes, ha anyuka először veheti a karjaiba a koraszülött babát és elsírja magát? Miért?
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 15:57
11/20 anonim válasza:
Emberek, ez csak egy kerdes, mit kell ugy kiakadni. Ez egy oldal, ahol lehet kerdezni!
Kerdezö: Igen, termeszetes!
12/20 anonim válasza:
hogyne lenne természetes? Szinte minden anyuka elsirja magaáűt amikor elöször veszi kezébe a babáját. Ilyen esetben amikor az anyuka napokig hetekik, aggódik hogy egyáltalán túléli-e a babája végképp érthetö ez a reakció. Számodra mi ebben a furcsa?????
13/20 anonim válasza:
Az én babám 41. héten született még is elsírtam magam örömömben, tényleg elég hülye kérdés :)
14/20 anonim válasza:
Lehet hogy valami tini kerdezi, és ti itt jól lehurrogjatok. Ha nem tini akkor is erdekelheti, latott ilyet, vagy ismerosevel tortent, és a kerdezo meg nem szulo.. De ilyet írni, hogy kivanja valaki hogy ne elje ezt at?! Gratulalok nektek!
15/20 anonim válasza:
Igen, sose élje át, hogy koraszülött babája van. (mondjuk nem én írtam, de gondolom így gondolta aki írta)
16/20 anonim válasza:
Gondolom,mert koraszülött,eleve kisebb szegény,vékonyka,és azért is mert örül,hogy él.Szerintem természetes,van aki akkor is sír ha az időre született babáját kapja meg a kezébe gondolom akkor a meghatódottságtól é örömében.
17/20 anonim válasza:
Ja, akkor ugy mas, ha arra ertette! Akkor kerlek hagyjatok figyelmen kivul a kommentem! :)
18/20 anonim válasza:
Természetes, de nem törvényszerű.
Én pl. egyáltalán nem könnyeztem.
19/20 anonim válasza:
Én nem sírtam amikor majd 1 hét után először a kezembe vehettem a kislányomat. Akkor csak mosolyogtam és mindenfélét mondtam neki, hogy így szeretem, meg úgy szeretem, és minden rendben lesz, nemsokára hazamegyünk, ... stb. De amikor kimentem az intenzívről legalább 1/2 óráig egyhuzamban zokogtam. Akkor jött elő minden feszültség. A kislányom előtt utána sem sírtam soha, én a férjemet traktáltam ezzel.
20/20 anonim válasza:
Én írtam, hogy kívánom, hogy ne élje át. Nem igazán értem, hogy lehetett félreérteni, amit írtam, semmi rosszat nem akartam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!