Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ennyire kegyetlen a...

Miért ennyire kegyetlen a csecsemősírás?

Figyelt kérdés
Persze az életben maradás, de ez akkor is embertelen...
2014. máj. 20. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Mi a kérdés? Mi benne a kegyetlen ? Kicsit érthetőbben, ha lehet.
2014. máj. 20. 19:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát hallgatni valóban nagyon kegyetlen, de majd elmúlik. Te is biztos sírtál kicsi korodban.
2014. máj. 20. 20:21
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Pont az a célja, hogy az anyuka azonnal csináljon valamit, ez az életben maradáshoz szükséges, jól lett ez kitalálva.

18 hónapos a lányom, de a mai napig utálom a csecsemő-gyereksírást, kikészít ez a hang akár a sajátom, akár másé sír.

2014. máj. 20. 20:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes... Engem a hisztis sikítozás, bömbölés idegesít a halálba. Amíg csecsemősírás, egyáltalán nem "zavar". A saját gyerekeimmel is így voltam, amíg picik voltak, tudtam, hogy a babasíráson segíteni kell és lehet is egész könnyen. Na de a hiszti meg az oktalan, eszetlen visítás, bömbölde, jaaaajnee.
2014. máj. 20. 22:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Inkább keserves, nem kegyetlen.

Így jelzik hogy valami baj van, ha csak kicsit sírna akkor lehet nem mindenki venné komolyan.

2014. máj. 21. 06:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is a hiszti a kegyetlen,amikor teljesen éles hangon visít,mert nem lehet valamit csinálnia vagy mert nem vettem fel.Na,én ekkor érzem azt hogy beleverném a fejét a falba.Kicsiként mikor sírt,akkor tehetetlennek éreztem magam,most hogy nagyobb,már mérgesnek.
2014. máj. 21. 10:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg, kedves kérdező, az enyémhez hasonló babád van. Érzékeny, sírós, este nehezen vigasztalható. Szerencsések azok, akik azt mondhatják, könnyen el tudják csitítani babájukat, de a valóság az, hogy nem minden baba ilyen. Erről nem tehet senki, ilyen természetű, és ha jól esik ventillálni egy kicsit, hát tedd, én is ezt tettem. Éktelen hangon bírt sírni szegénykém, nem segített semmi, csak az idő. Időnként bejött h bebugyoláltam és egyszerűen békénhagytam (letettem az ágyba és egy percen belül aludt). Máskor meg nem. Már egy éves, most már békésen alszik el- zömmel, de még mindig sírva ébred, bár a hangerő jelentősen csökkent, és persze már pikkpakk megvigasztalom. Kitartás! Próbálj szusszanni időnként.
2014. máj. 21. 11:05
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon kikészítő...

Köszi a válaszokat, biztató szavakat.

2014. máj. 21. 19:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, aki lepontozott, de egy "Idegen" csecsemő sírását hallgatni bőven inkvizíciós dolog. Hihetetlenül bántó, már csak akusztiai szempontból is, és nem tudsz segíteni, pedig valami oka van annak, hogy a kisember sír. Nem véletlen ennyire tolerálhatatlan, hiszen így hívja fel magára a figyelmet a kis lurkó. Gyűlölöm, inkább énekelek, mesét mondok, tutujgatom, csak legyen CSEND!!!!!!!!

Nekem voltak madaraim. Pintyek. Nme akarom emberekhez hasonlítani, de amikor fiókák voltak, lakásban, a kicsik rettentő hangosak voltak, pedig mindent megkaptak a szülők, hogy etessék őket, és lelkesen végezték is ezt a feladatot. EZ egy túlélési reflex.

Amúgy a csecsemő sírás, főleg, ha nem a tied, és semmit nem tudsz tenni, valóban embertelen és idegkikészítő.

Majd a sok kismama lepontoz, de ez van!!!! A saját lakásomban csendet akarok, és ugyan tolerálok egy kisembert a szomszédban, de legalább örülni ne kelljen neki, ha sok éjszakámat tönkre vágja.

2014. máj. 21. 22:22
 10/11 anonim ***** válasza:
61%
Ja, és most nézek éppen lakást. Kisgyermekesek, gyermeket váró szomszédok KIZÁRVA!!!! SORRY :)
2014. máj. 21. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!