Nagyon kegyetlen dolog 7,5 hónaposan leszoktatni a babát a cicin (el) alvásról?
Nehéz kérdés. Én a 10 hónaposommal "szenvedek" hasonlótól, bár nem ennyire rossz a helyzet, ő "csak" 2-3 óránként ébred éjjel cicizni, de ez is elég megterhelő.
Szóval tanácsot adni nem nagyon tudok, csak annyit, hogy valahogy szoktasd le róla, mert be fog gyulladni a melled, és az nagyon fájdalmas, és magas lázzal is jár. Nehogy emiatt végeleg abba kellejen hagynod a szoptatást, moint egy ismerősömnek.
Az én kisfiam 1 hónapos és ugyanabba a "hibába" ( márha ez hiba...)estem, mint Te. Már most dagadtra bőgi a fejét, ha nem cicizhet. MOst is éjjel kettőkor tudtam betenni a kiságyba...
Nekem azt mondták, majd magától leszokik róla, de ezek szerint vannak kivételek. Próbáltad a szilikon cumi helyett a latex cumit? Az valamivel puhább, attól az enyém nem öklendezik. (a szilikontól igen) Persze, mindig kiköpi és akkor meg azért nyekereg. Már arra gondoltam, odarögzítem valami ragasztószalaggal. :) Persze ez csak vicc. :)
Nem kegyetlen dolog leszoktatni, de én sem tudom, hogyan fogom. Napközben már most próbálom annyira lefárasztani, hogy szoptatás után, mikor cicizik, egy óvatlan pillanatban bedugom a szájába a cumit. Persze nem mindig sikerül. És igen, az enyém is mindig felébred, ha nem a cici van a szájában. Tényleg csak azt tudom mondni, próbáld meg a latex cumit, minél kisebb méretet. Más ötletem sajnos nincs. Kitartást Neked (nekünk)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!