Kisfiam csak cicin alszik el, hogyan tudnám erről leszoktatni?
Szerintem sehogy, majd leszokik róla. Az én kislányom is ilyen volt, aztán egyik napról a másikra már nem kérte. Mondjuk ő cumival aludt el.
Ha erőszakkal leszoktatod, akkor készülj fel a sírásra :( nekem ehhez nem volt szívem.
Az én öcsém most lesz 2 éves augusztusban(picit messze van:)) de mindig elorantja anyatol a cicit.
NEM ALSZIK A KISAGYBAN.UGYHOGY ANYA MELLETT ALSZIK EGESZ EJJEL ES SZOPIZIK AMIKOR CSAK AKAR.......NEM TUDOM HOGY HOGY FOGJA LESZOKTATNI, DE VAN EGY-KET MODSZER:
-paprikaval megeteted(erossel)es azutan nem fog kerni folyadekot mert az egeti tovabb...Ezt nem ajanlom, csak vegso esetben.
-azt mondod hocs alszik a cici(nalam ez valt be, amikor meg engem kellett leszokarni)
-tereld el a figyelmet
-hagyd a tesora 1-2 ciciles ideje alatt es akk nem tud tejhez jutni.Nalunk ez sem valt be.
Latom ez mar regi kerdes...
Mar a pici legalabb4-5 eves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!