Kétévesen bölcsibe megy a lányom, mert vissza kell mennem a főiskolára + részmunkaidős állást vállalok! Anyósom szerint kegyetlen és lusta vagyok! (? )
Muszáj vagyok visszamenni a főiskolára szeptembertől, mert akárhogy is akartam, nem tudtam csinálni a lányom mellett. Apa napi 12-14 órát dolgozik, hulla fáradtan ér haza, más segítségem nincs, a lányom pedig egy energiabomba, így halasztottam.
Anyósom amikor meghallotta, hogy bölcsibe megy a gyerek, hogy tisztességesen tudjam csinálni az iskolát, és még dolgozni is tudok kicsit mellette teljesen el volt szörnyedve. Azt mondta, hogy sok anyuka csinálja meg a főiskolát a gyerek mellett, és én csak lusta vagyok és kifogásokat keresek magamnak :( Annyira rosszul esik, mert tényleg megpróbáltam, de egyszerűen nem bírtam az éjszakai tanulást, utána meg egész nap talpon a lányommal, háztartás, séta, játék... egyszerűen nem ment.
Egyébként a lányom nagyon cserfes, imádja a gyerekeket, a boltban, játszótéren, utcán is megy oda minden gyerkőchöz ismerkedni.
Tényleg ennyire rossz vagyok?
Az én fiam 16 hónaposan ment bölcsibe mert mennek kellett főiskolai gyakorlatra,majd utána dolgozni+vizsgázgatni,bár én nem szüneteltettem a sulit de a párom többet volt otthon mint a tied.Meg így is el csúsztam 2 félévet mert olyan kedves tanárok vannak akik tojnak az emberre.
Nincs semmi baj a bölcsivel,legalábbis sz én fiam az első perctől imádja és a társaságra is vágyott.ne hallgass az anyósra,mindig vannak okoskodó emberek mindenki családjában és környezetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!