Kegyetlen vagyok, hogy nem adtam neki cicit?
Majdnem 1 órán keresztül üvöltött, sírt, hisztizett. Majd nem megtörtem, végül a mellkasomon aludt el.
21 hós a kisfiam. Reggel-este-nappal elalvásnál és éjjel 1-2x szopik. Bár tegnap átaludta az éjszakát. Kezd a szopi kellemetlen lenni számomra. Így ma már nem adtam neki elalvás előtt. Legalább ez ne legyen. A többit rábízom egyenlőre.
Én nem ítéllek el, mert nem mindenkinek jó, ha 2 éves korában még szopizik a baba. (Már annyira nem is baba:)
Én sajnos a másik végletben voltam, 8 hónaposan ráunt, elfordult tőle és azonnal elfogadta a tápszert, de azért próbálkoztam még előtte egy-két hétig. Nem kellett neki a cici:(
Én azért fokozatosan szoktatnám le róla, nem ennyire drasztikusan . Ez egyikőtöknek sem jó:(
Nem vagyok tapasztalt anyuka, még csak 7 hónapos az első babám, de sok évig(4+5+2) évig tanultam pszihologiát, ez alapján az esti lefekvéskor a legfontosabb a szopizás (az éjszaka közeledte a nagyobb gyerekekre/felnőttekre is nyomasztó lehet). A barátnőimnél az esti szopizás maradt meg a legtovább, (előtte még volt a reggeli is).
Sajnos nekem nincs elég tejem:(, ezért az én babám, már csak késő este és hajnalban szopizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!